Часом навіть найкрасивіша жінка здатна робити помилки, які можуть назавжди зіпсувати інтимні відносини з коханою людиною.

Одноманітні пози

Коли ти усвідомила, що поза «наїзниці» це найшвидший варіант для оргазму. І ось з тих пір пройшло багато років, а ти все ще не зраджуєш своїй сексуальній звичці. Проте пози необхідно змінювати.

Секс за розкладом

Іноді варто забути про розклад і присвятити час коханій людині в ліжку.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відсутність ініціативи

Секс це не жіноча справа для чоловіків. Якщо йому так потрібно, нехай і проявляє ініціативу. Правда, ще не факт, що у тебе є час і настрій грайливий. Іноді варто зробити коханій приємно і проявити ініціативу.

Імітація оргазму

За 20 хвилин жодна жінка, якщо до цього не було спекотної прелюдії, не зможе отримати свій оргазм. І обманювати хлопця теж не потрібно.

Багато романтики

Так, секс на пляжі під зірками, та ще з пелюстками троянд — це неймовірно романтично. Але якщо намагатися створювати романтичну ауру у себе в спальні щоночі — це неймовірно набридає.

Постійні розмови

Про життя після смерті, про майбутніх дітей, про поїздки до мами на вихідні та майбутні звіти говорити під час сексу не дуже хочеться.

Скутість

Ви опинилися в одному ліжку, а ти все ще не впевнена у власній привабливості. Нісенітниця, ти прекрасна. В його очах вже точно.

Перегравання

Є один нюанс, здатний завершити ваш секс буквально за хвилину, - це перегравання.

Покарання сексом

Все ж секс потрібен не тільки йому, але й тобі. Ринкові відносини в сексі здатні убити всі бажання займатися сексом. Точніше, займатися сексом саме з конкретною людиною.

Третій - зайвий

Твої подруги не обов'язково повинні знати, що у вас там коїться. Особливо, якщо це не найкращий секс у твоєму житті.

Нагадаємо, що не варто вірити деяким розповідям чоловіків про те, що вони можуть займатися сексом більше години. Нормальний статевий акт триває від тридцяти секунд до 12 хвилин.

Як повідомляв портал Знай.uа, вагітність не повинна передбачати відмову від сексу на довгих дев'ять місяців. До того ж гормональні зміни в організмі жінки можуть відкрити сексуальне життя зовсім з іншої перспективи.

Також портал Знай.uа писав, що у сучасному світі нікого вже не здивуєш такою формою відносин, як "секс по дружбі". Зовсім не обов'язково обтяжувати себе жахами серйозних стосунків, якщо хочеться просто отримувати задоволення.