Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події у світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у добірці від Знай.ua.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Уілл Сміт їде на таксі

Це мем з актором Уіллом Смітом, на якому він визирає з таксі і робить фото. Кадр взято з серіалу "Принц із Беверлі-Хіллз". Мем часто використовується щоб показати провінціала, який вперше бачить великий місто.

Коли чувак з Європи їде у відпустку за межі ЄС і бачить, як люди роблять меми

Це видалить твою пам'ять

Вау, точно?

Зробив вигляд

Коли солдати відвідують авіабази

Мафиозник

Мафіознтк — це герой вірусного відео про чоловіка в рожевому костюмі, який представляється як злодій в законі на прізвисько Мафіознік. Воно стало вірусним після того, як потрапила в передачу +100500.

У відео можна почути такий оригінальний діалог:

— Прізвище, ім'я, по батькові? — Зубенко Михайло Петрович — Ким є? — Злодій в законі. — Де саме? — Шумиловский містечко. — Кличка? — Мафиозник.

Користувачі сміються не тільки над кримінальним персонажем, але і над його дивним рожевим костюмом.