Донька відомого японського тату-майстра вирішила продовжити справу свого батька. Дівчинці Ноко Нишигакі ще навіть не виповнилося десять років, і незважаючи на це вона займається створенням татуювань. І дівчинка почала працювати вже в три роки.

На початку свого творчого шляху, Ноко робила перші татуювання на тілі батька. На сьогоднішній день у дитини утворилася своя клієнтська база. Сім'я переїхала та мешкає в Амстердамі. Про це пишуть європейські ЗМІ.

Варто зазначити, що Ноко дуже подобається "бити" зображення птахів. Що цікаво, юний майстер не бере гроші за свої послуги, вона просто отримує задоволення від рівних ліній.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Дуже довго не довелося чекати, про талант дівчинки помітили в інтернеті. Люди захоплюються тату і кажуть, що навіть не всі дорослі змогли б повторити подібне.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в одній зі столичних лікарень медики вже другий тиждень борються за життя молодого хлопця, у якого після нанесення татуювання почали відмовляти органи. Медики не наважуються давати прогнози, але сподіваються на те, що можуть врятувати бідолаху.

За словами лікаря, хлопець заразився сепсисом. Його стан оцінюється як важкий. На даний момент невідомо, в якому тату салоні постраждалий робив набивку, також невідомо, правоохоронці відкриватимуть справу за даним фактом.

Варто нагадати, що популярність татуювань стрімко зростає. Розвиваються технології, майстри вигадують різноманітні ідеї і малюнки, які можуть здатися на перший погляд, навіть трохи безглуздими або ж дивними.

Незважаючи на цю популяризацію, форма мистецтва прижилася не у всіх. Найчастіше проблеми зустрічаються під час працевлаштування. Якщо ви зважилися набити тату, подумайте, чи не буде у вас проблем з кар'єрним ростом або зміною професійної діяльності.

Нагадаємо, 11 факторів, що викликають псоріаз.

Як повідомляв Знай.uа відома модель поплатилася життям за оголення.

Знай.uа писав, "Мати драконів" Емілія Кларк зробила скандальне тату.