Канал СТБ розпочав роботу над дев'ятим сезоном романтичного реаліті "Холостяк".

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що пошуки головного героя шоу цього разу зайняло відразу кілька місяців та у кінці серпня його ім'я стало озвучене на всю Україну.

Так, у черговому сезоні шоу дівчата будуть боротись за серце відомого радіоведучого та журналіста Микити Добриніна. Наразі вже відомо, що вперше на роль холостяка запрошений розлучений чоловік. Правда, керівники проекту кажуть, що досвід Микити в сімейних справах - великий плюс.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У свою чергу незмінний ведучий шоу Григорій Решетник зазначив, що цей сезон буде напрочуд цікавим, адже вперше в історію шоу головний "холостяк" був одружений та має досвід сімейного життя, що так чи інакше впливатиме на його вибір.

"Це завжди дуже цікаво - сезон залежить від того, хто холостяк і які учасниці. У цьому сезоні наш герой Микита Добринін - впевнений, цілеспрямований, успішний чоловік, який вже був одружений і розуміє всю складність вибудовування відносин. Дівчатам, звичайно ж, нелегко з таким чоловіком, але, бачу, вони стараються", - зазначив Решетник.

Крім того він відзначив, що правила проекту будуть трішки змінені та адаптовані до нового героя. Особливих змін зазначають правила побачень та приймання подарунків.

"Кардинально вони мінятися не будуть. Але в нашому реаліті головний - холостяк, і всі рішення приймаються перш за все їм. Особливо, що стосується побачень, подарунків, сюрпризів. Зрозуміло, все це обговорюється зі знімальною групою, але багато речей в нашому реаліті залежать від емоцій дівчат. А передбачити їхню реакцію часом неможливо!", - додав ведучий.

Також він відзначив, що найбільш успішними героіями в історії шоу стали Іраклі Макацарія та Максим Чмерковський, проте й інші герої, які зробили свій вклад у розвиток шоу.

"Це дійсно яскраві чоловіки. Але я б не став недооцінювати інших холостяків. Кожен з них - особистість. До того ж різним дівчатам подобається свій типаж. Я знаю багато людей, які до сих пір згадують Френсіса, Іскорнева, Мельника, Черкасова. Мені здається, що все це справа смаку, а, як кажуть, про смаки не сперечаються. Зате завдяки новим холостякам кожен наступний сезон не схожий на попередній", - додав Решетник.

Нагадаємо, "Холостяк" 9 сезону розповів, які дівчата йому імпонують.

Як повідомляв "Знай.ua", Холостяка 9 обиратимуть телеглядачі.

Також "Знай.ua" писав, що "пацанкам" влаштували найстрашніше випробування, такого ще не було.

Чернівчанин Нікіта Добринін став героєм телешоу "Холостяк"