Від кольору і розміру вашого гаманця залежить те, наскільки він буде сприяти поповненню вашого бюджету

Щоб позбутися від фінансових труднощів, необхідно слідувати деяким правилам вибору., Щоб розібратися, як це працює і чи є шанси на збагачення, давайте розберемося, що до чого.


Чорний


Темний колір не завжди означає депресію, поганий настрій і безперспективність. У випадку з гаманцем саме чорний сприяє подоланню фінансових проблем. За віруваннями предків, саме він є символом родючості. Він не просто притягує удачу, але і здатний збільшити ваші заробітки.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще


Червоний


Цей колір володіє сильною енергетикою, тому здатний притягувати успіх. Мова йде не тільки про гроші, але й удачі, успішності, виконання бажань. Крім цього він додає ще й впевненості. Не економте на покупці гаманця, адже саме червоний стане вашим фінансовим талісманом.


Білий


Його пов'язують з комфортом. Саме з цієї причини ваші кошти будуть надовго утримуватися в сім'ї. Ви зможете уникнути непотрібних витрат. Тут грає роль тільки практичність, адже світлий гаманець досить мазкий. Стежте за його станом, щоб він міг виконувати свої функції.


Золото і срібло


Самі ці відтінки символізують багатство. Саме ці кольори принесуть вам додатковий дохід і незабаром ваше фінансове становище покращиться. Щоб притягнути гроші, завжди носите в ньому монети за кольором гаманця.


Зелений


Володіє магнітним притяганням грошових коштів. Гармонія і сильна енергія сприяють збільшенню вашою капіталу. Біополе такого аксесуара можна за допомогою долара. Просто завжди носіть валюту, щоб збільшити шанси на фінансове благополуччя.


Нумерологія


Експерти також впевнені, що при виборі кольору гаманця можна орієнтуватися на дату свого народження. Для підрахунку персонального числа необхідно скласти всі цифри дати народження. Червоний гаманець підходить для людей з цифрою 3, 5 і 7, чорний - 1, 2 і 8, синій, золото, срібло - 4, 6 і 9. Астрологи також підкреслюють, що міняти гаманець часто не можна, оскільки у вас формується енергетичне поле.

Нагадаємо, раніше ми писали Фомін день 19 жовтня: повір'я і прикмети.


Як повідомляв портал "Знай.uа", Харитини 18 жовтня: повір'я і прикмети.