1. Перевірте, що годинники, на запропонованій фотографії не показують 10:10. Всі справжні фото (від Ролекс, Omega) показують цей час. Так що у випадку інших показників часу варто відмовитися від послуг цього продавця.

2. Надішліть електронного листа продавцю до оформлення покупки, в якому уточніть відповідність реальних годинників з представленими на фото. Рівень професіоналізму можна визначити за відповіді на ваш лист. У випадку, якщо вам не відповідають кілька днів, довіряти цьому продавцю або сайту не варто.

3. Користуйтеся кредитною карткою, яка має 100% захист від шахраїв. Більшість продавців надходять саме таким чином, і ви стаєте не застрахованими. Тепер же є можливість цього уникнути, зберігши ваші гроші.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

4. Не здійснюйте платежі через Western Union, банківську мережу або грошові перекази. Використовуючи кредитну картку ви, принаймні, зможете повернути гроші, якщо годинник не прийдуть. Або отримаєте хоч щось, навіть якщо годинник не хорошої якості.

5.При передачі грошей по Western Union або переведенням, шанс повернути гроші знижується в кілька разів. Ще один хороший варіант, це оплатити готівкою, але тільки в тому випадку, якщо вам можуть дати подивитися товар, так як підробки часто дуже хорошої якості.

6. Перевірте, чи є у вибраного вами веб-сайту функція повернення грошей. У випадку, якщо вам надішлють підробку, ви зможете повернути свої гроші. Так, витрачений не купівлю і очікування час вже не повернути, але гроші залишаться при вас.

Нагадаємо, що дослідники з Каліфорнійського університету з'ясували, від чого залежить тривалість відносин. Про це Читайте в матеріалі Clutch.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що для того, щоб змінити свій образ, необхідно виконати декілька речей. Приміром, для початку очистіть свою шафу, щоб ви справді могли бачити, що у вас є.

Знай.uа писав, що всі ми знаємо, що чисто і охайно не там, де прибирають, а там, де не смітять. Ці лайфхаки допоможуть залишатися охайним і чистим, а також підтримувати чистоту в домі.