1. Пийте воду. Щоб ваш шлунок зрозумів, що ви їсте, випийте стакан або два води перед їжею. Таким чином шлунок сприйме воду за їжу, і ситість з'явиться практично моментально.

2. Їжте фрукти і овочі. Склянка води не допомогла? Додайте трохи фруктів і овочів, які в основному водянисті. Яблуко, груша, та інші фрукти, які можна знайти в будь-якому магазині. Кавун відмінно впорається з цією задачейю

3. Їжте їжу, багату на протеїн. Тоді ваш шлунок зможе сказати вашому мозку, що ви вже наїлися. Жирна їжа вам в цьому допоможе, так що не уникайте це не зовсім корисної їжі. Вона допоможе ситості з'явитися.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

4. Їжте їжу, багату на волокно. Така їжа теж дає відчуття ситості. У порівнянні з вуглеводами, такі продукти містять всього лише 1.5-2.5 калорії на 1 грам. Така їжа припускає хороше жування і повільне всмоктування вашим шлунком. Після цього про нічні перекуси можна забути раз і назавжди!

5. Їжте жирну їжу. Так, так, так, ви, можливо, не хочете чути, щоб говорили: їжте жирну їжу, щоб наїстися. М'ясні вироби допоможуть вам у цьому. До речі, смажені горіхи теж відмінно впораються з цим завданням, не викликаючи дискомфорту і тяжкості в животі. До того ж, горіхи можна носити з собою, адже вони досить ситні при невеликих розмірах.

Нагадаємо, що дослідники з Каліфорнійського університету з'ясували, від чого залежить тривалість відносин. Про це Читайте в матеріалі Clutch.


Раніше Знай.uа повідомляв про те, що для того, щоб змінити свій образ, необхідно виконати декілька речей. Приміром, для початку очистіть свою шафу, щоб ви справді могли бачити, що у вас є.

Знай.uа писав, що всі ми знаємо, що чисто і охайно не там, де прибирають, а там, де не смітять. Ці лайфхаки допоможуть залишатися охайним і чистим, а також підтримувати чистоту в домі.