Еротичний гороскоп на 28 жовтня ОВЕН

В цей день Овнам буде не просто орієнтуватися в складній обстановці, що складеться в ліжку. Положення ваше виявиться аж ніяк не самим виграшним.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня ТЕЛЕЦЬ

Зірки пророкують, що 28 жовтня бажання Тельців співпадуть з бажаннями другої половинки. Можете втілювати в життя будь-яку свою фантазію.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня БЛИЗНЮКИ

Зірки попереджають, що в цей день не можна квапити події. Нехай все у вашому інтимному житті тече своєю чергою. Ви на один крок ближче до заповітної мети.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня РАК

28 жовтня Ракам захочеться пестощів і ніжності в ліжку. А по закінченні любовних ігор ще й поплакати на плечі партнера, однак він цього не зрозуміє.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Еротичний гороскоп на 28 жовтня ЛЕВ

В цей день ваш сексуальний потенціал буде залежати від погоди. Якщо на вулиці і сонячно – то в ліжку ви проявите активність, наполегливо домагаючись оргазму.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня ДІВА

Зірки натякають Дівам, що багато спати шкідливо. Крім того, декілька разів на місяць можна прокинутися посеред ночі і порадувати свого партнера нападом сексуальності.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня ТЕРЕЗИ

В цей день Терезам буде корисно подумати не про всілякі переваги обранця, а про його недоліки. Як не дивно, це поліпшить якість сексу.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня СКОРПІОН

Зірки пророкують, що в цей день Скорпіони будуть на рідкість у безтурботному настрої і тому анітрохи не засмутяться, якщо ніяких еротичних пригод з ними не трапиться.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня СТРІЛЕЦЬ

28 жовтня вашою увагою заволодіє той, на кого ви раніше цю саму увагу зовсім не звертали. Зірки радять сміливо піддаватися і йти на поводу у своїх почуттів.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня КОЗЕРІГ

В цей день ви усвідомите, що інтимні стосунки з вашим партнером не такі, які були в самому початку. То все стало не так пристрасно, чи не так тремтливо.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня ВОДОЛІЙ

Зірки рекомендують Водоліям вести себе безтурботно і безпосередньо. Тільки в цьому випадку вашому партнерові буде просто і цікаво перебувати у вашому суспільстві.

Еротичний гороскоп на 28 жовтня РИБИ

Це ідеальний день для кардинальної зміни іміджу. Якщо ви станете відкладати в довгий ящик турботу про свою зовнішність, то вам доведеться турбуватися ще й зміною партнера.