Гороскоп на 29 жовтня – ОВЕН

В цей день зірки радять Овнам абстрагуватися від зовнішнього негативу. Постарайтеся не брати участь в суперечках і плітках, інакше опинитеся в дурному положенні.

Гороскоп на 29 жовтня – ТЕЛЕЦЬ

29 жовтня у Тельців з'явиться бажання кинути все і поринути в себе. Можете так і зробити, якщо від вас не залежить благополуччя всієї планети.

Гороскоп на 29 жовтня – БЛИЗНЮКИ

В цей день ви усвідомлюєте, що занадто егоїстичні з тими, кого називаєте друзями. Часто ваші слова не відповідають вчинкам. Намагайтеся вчасно зупинятися.

Гороскоп на 29 жовтня – РАК

29 жовтня Ракам слід віддати перевагу роботі і вирішенню термінових питань. Не чекайте, коли настане крайній термін для виконання завдань, починайте діяти прямо зараз.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Гороскоп на 29 жовтня – ЛЕВ

Якщо ви в чомусь сумніваєтеся в цей день, то краще перестрахуватися. Постарайтеся зменшити навантаження на організм шкідливою їжею. Вам знадобиться енергія.

Гороскоп на 29 жовтня – ДІВА

Астрологи рекомендують Дівам тепло одягатися, бо похмура погода і переохолодження можуть спровокувати розвиток застуди. Потурбуйтеся про своє здоров'я.

Гороскоп на 29 жовтня – ТЕРЕЗИ

В цей день Терезам може бути трохи сумно. Можливо, почнете сумувати за тим, хто ще недавно був поруч. Постарайтеся не накручувати себе даремно.

Гороскоп на 29 жовтня – СКОРПІОН

Зірки попереджають, що з одного боку, вам захочеться сховатися від усього світу і подумати про своє, а з іншого — бажання поділитися своєю таємницею буде сильніше за вас.

Гороскоп на 29 жовтня – СТРІЛЕЦЬ

29 жовтня Стрільцям доведеться керуватися бажаннями другої половинки. Постарайтеся не засмучувати партнера своїми відмовами і збуреннями, інакше сварок не уникнути.

Гороскоп на 29 жовтня – КОЗЕРІГ

29 жовтня зірки пророкують, що Козероги опиняться в самому епіцентрі подій. Ваше життя почне розвиватися з новою швидкістю, але нехай це вас не лякає.

Гороскоп на 29 жовтня – ВОДОЛІЙ

Цей день доведеться провести не в дуже приємній компанії, але вибору не буде. Постарайтеся нікому не нагрубити, тому що від людей можуть залежати ваші справи.

Гороскоп на 29 жовтня – РИБИ

Зірки радять Рибам бути обережними з собаками, тому що в цей день є ймовірність отримати травму. Навчіться ігнорувати невихованих людей. Не ведіться на провокації.