23-річні Дженніфер і Жаклін Граф з Балтимора (штат Меріленд, США) вирішили одночасно змінити стать. Тривале лікування тестостероном, безліч хірургічних операцій і, як результат, тепер в Балтіморі мешкають Джеймс і Джек Граф, і держава це офіційно підтвердила.

Дівчаток ростили і виховували в сім'ї віруючих консерваторів, батько - пастор християнської церкви. Розповідають, як часто в дитинстві мріяли прокинутися хлопцями та лякалися: звідки у них такі думки? Що таке транссексуальність, дізналися набагато пізніше.

"Я щасливий бути тим, ким я був, насправді, все життя. Відчуття незручності, яке було у нас довгий час, повністю зникло. Наші батьки ніколи не бачили нічого подібного. Вони не знали геїв або транссексуалів, а наш батько - пастор", - каже Джек.

Їм було 16, коли дівчата вперше відверто заговорили одна з одною, хто вони насправді. Минуло декілька років, коли Джек написав Джеймсу, що хоче змінити стать, сестра його тут же підтримала. Згідно з дослідженнями, однояйцеві близнюки в більшості випадків відчувають гендерну невідповідність одночасно. Це відбувається набагато частіше, ніж у різнояйцевих.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

29 вересня держава офіційно підтвердила чоловічу стать Джека і Джейсі.

Нагадаємо, травесті-діва Монро показала світові своє перевтілення. Популярна українська телеведуча, актриса і співачка травесті-діва Монро поділилася з шанувальниками новим знімком без макіяжу. У своєму акаунті Instagram популярна артистка опублікувала новий колаж.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що після ЛГБТ-маршу в Одесі розпочався парад слабоумства і мракобісся.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомий трансгендер розповів неймовірну історію третього перевтілення. Цього року 58-річний чоловік знову зважився на операцію, щоб стати жінкою.