Американські відьми вирішили влаштувати остаточний розрив шаблону тим, хто все ще думає, що завдання відьом – на мітлах літати, і влаштували масовий заплив на дошках. Дійство пройшло в штаті Орегон в останні вихідні перед Хеллоуїном. Кумедності ситуації додавало ще й те, що чарівниці в костюмах веслування мітлами, передає видання АР.

Не можна точно сказати, чи був це флешмоб або шабаш, однак відьми пропливли шість миль (10 кілометрів) на дошках вздовж річки Вилламет, яка розділяє місто Портленд.

Згідно з повідомленням місцевого телебачення, цей захід проходить вже два роки поспіль. Раніше у ньому брали участь лише кілька відьом, а тепер сотні людей готові повеселитися ось таким нестандартним чином. Здоровий спосіб життя і трохи магії – те, що потрібно для того, щоб зробити початок листопада ще більш колоритним і барвистим.

Відьми, до речі, виявилися добрими - пожертвували комплекти шкарпеток, спідньої білизни і футболок для місцевої некомерційної групи, перш ніж приступили до веслування.

Нагадаємо, Знай.иа повідомляв, що в Дніпропетровській області не менш оригінально Хеллоуїн зустріли місцеві копи – правоохоронці рятували корів і знімали це на відео. Одержаний в результаті благородної діяльності фільм підірвав соцмережі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У поліцейській практиці такі випадки зустрічаються досить часто. Правоохоронцям доводиться розшукувати домашніх тварин, рятувати їх з різних пасток. При цьому поліцейські дуже рідко може надати потерпілим допомоги, оскільки його обов'язком залишається допомога нужденним у цьому людям.

Також ми писали про пяти найбільш гарячих і самих моторошних образах зірок на день всіх Святих.

Що стосується самого Хеллоуїна, то на це свято є безліч прикмет. Так, не кожен знає, що можна і що не можна робити в цей день. Ми зібрали найбільш цікаві та несподівані прикмети на найстрашніше свято року в один матеріал.

Ось, наприклад, якщо на даху будинку сидить сова напередодні Дня всіх святих її треба прогнати. Птах може напророкувати небіжчика.
Сон, який приснився в хелловінську ніч вважається віщим.
Якщо в цю ніч піти на перехрестя і уважно вслухатися в вітер, можна почути прогнози на наступний рік.
А якщо вночі на Хеллоуїн в будинку ви побачили павука, не можна його вбивати. Вважається, що таким чином померлий родич попереджає вас про небезпеку.


Ну і звичайно – можна і потрібно вбиратися у страшні костюми і лякати перехожих. Адже саме в цей день навіть дорослим не соромно прикидатися містичними істотами.