Дніпропетровської області поліцейських викликали для розшуку зниклих корів

Мужчина, який прив'язав своїх домашніх тварин у сараї, повідомив про зникнення практично відразу. За його словами, він залишив їх прив'язаними біля сараю. Коли ж він прийшов подивитися на них, виявив, що вони загубилися. В окрузі тварин не була, тому чоловікові не розгубився і викликали поліцейських.


Дніпровські поліцейські приїхали не одні, а з кінологом і навченою собакою. В результаті проведення спецоперації в лісі були знайдені дві корови. Найімовірніше, вони просто загубилися, коли вирішили прогулятися без свого господаря.

Про подію повідомили в прес-службі поліції Дніпропетровської області. За попередньою інформацією, тварин ніхто не крав, і швидше за все вони пішли самостійно в ліс на пасовище.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще


У поліцейській практиці такі випадки зустрічаються досить часто. Правоохоронцям доводиться розшукувати домашніх тварин, рятувати їх різних пасток. При цьому поліцейським дуже рідко може надати потерпілим допомоги, оскільки його обов'язком залишається допомога нужденним у цьому людям.


Відео з розшуком корів опублікували в Фейсбуці. Незважаючи на іронію, яка може виникнути у читача, в сільській місцевості зустрічаються і викрадення худоби. А такі злочини вже розглядають у судовому порядку.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що киянка, яка вбила власних дітей, зробила страшне зізнання.

Знай.ua писав, десять авто в мотлох і поранені копи: у Києві банда злодіїв нагрішила" на довічне.

Знай.uа повідомляв про те, що невідомі відправили активіста "Нацдружин" у реанімацію: фото не для слабкодухих.

На Дніпропетровщині кінолог з собакою розшукали двох корів, які заблукали у лісі .

У Дніпропетровській області на Хелловін 🎃 пропадає худоба 😀 Господар залишив худобу прив’язаною біля сараю у с. Орлівщина, а коли прийшов за нею - виявив пусті кілки. Чоловік зателефонував до поліції, розповів про пропажу та попросив про допомогу. Допомогли дідусю відшукати корів інспектор-кінолог Олександр Жулей з бельгійською вівчаркою Бертою. За годину службовий пес вивів господаря через ліс до місця, де мирно паслася «рогата» пропажа. P.S. На відеозйомку нас надихнув колоритний господар корів. Дякуємо йому за неперевершену акторську гру 👍. Святкуйте Хелловін та бережіть свою худобу 🎃 ! З повагою, ваш креативний відділ комунікації поліції Дніпропетровської області #поліція #МиЦеВи

Geplaatst door Поліція Дніпропетровської області op Woensdag 31 oktober 2018