Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

В цей раз прорекламувати власний бренд спортивного одягу Ана Чері запросила свою подружку Джессі Серу. Вона, до речі, вже не вперше допомагає Ані рекламувати спортивні костюми. Дівчата позують в спортзалі зі спортивним інвентарем у руках.

Для рекламної зйомки Ана Чері одягла червону форму – лосини, які спокусливо підкреслюють сідниці моделі, і короткий топік з безліччю бретелей. Її татуйована подружка Джессі приміряла чорний комплект – такі ж лосини і короткий топік. На ногах у обох дівчат прості кросівки.

Шанувальники Ани Чері в захваті від такого гаряченького фото пишнотілої моделі. Вони засипають модель і її подружку компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Два ангели, гарні", "Красиві", "Хто ця татуйована дівчина?", "Красиві дівчата", "Чому ти така прекрасна? Я не можу відірвати очей", "Дуже мила дівчина", "Прекрасні дами", "Які солодкі", "Ви надихаючі. Гарного вам дня!", "Червоний та чорний – божественно", "Можна не бути фітнес-моделлю і залишатися в такій хорошій формі", "Круті", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото.

Раніше повідомлялося, що Ана Чері показала свій звичайний ранок, але шанувальники дивляться не на обличчя. На фотографії дівчина показує фоловерам свій звичайний ранок, який вона починає з пробіжки. От тільки замість буденного спортивного костюма, який прості смертні надягають для пробіжки, Ана Чері вибрала лосини і короткий топ на блискавці. Крихітна одежина ледь стримує пружний бюст дівчини, а не до кінця застебнута блискавка дає можливість шанувальникам детально розглянути декольте дівчини.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.