З'явилася ексклюзивна інформація про фінальний сезон популярного телесеріалу "Гра престолів", який знятий за мотивами відомої книги Джрджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".

Відповідний звіт, що містить відомості про останній сезон "Гри престолів" з'явився в американському щотижневому журналі Entertainment Weekly. У цьому тижневику подано інтерв'ю акторів з відомого телесеріалу, які розповіли про зйомки заключних серій.

"Сцени, які п'ять років тому знімалися за день, тепер знімають за п'ять днів. Творці серіалу хочуть зробити це якомога краще, тому знімали з усіх можливих ракурсів та всіма способами, аби потім вибрати найкращі кадри", - повідомив головний герой "Гри престолів" Кіт Герінґтон, який зіграв Джона Сноу.

Відома акторка Емілія Кларк, яка зіграла Дейенеріс, розповіла, що перевірка всіх камер була набагато довшою та ретельнішою ніж раніше, а костюми, зачіски та макіяж стали набагато кращими.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Кожен діалог був виваженим. Відчувалося, що все набагато серйозніше", - зазначила Емілія Кларк.

Крім того, виконавчий продюсер Браян Когман повідомив, що у фінальному сезоні всі герої, у яких були окремі сюжетні лінії, зійдуться разом перед небезпечною спільною загрозою.

"Вони готові розібратися з власним минулим та зробити важливий вибір перед лицем неминучої смерті. На глядачів чекає неймовірно емоційний та гіркий сезон", - розповів Браян Когман.

Нагадаємо, раніше "Гра Престолів" тріумфально обійшла всіх на "Еммі".

В Америці відбулося вручення щорічної премії Creative Arts Emmy Awards. Головним переможцем у ній став серіал "Гра престолів".

Серіал "Гра престолів" в цьому році забрав 7 статуеток. Всього масштабне шоу було представлено у 22 номінаціях.

Крім "Ігри престолів" тріумфатором на премії став міні-серіал "Вбивство Версаче" в рамках проекту "Американська історія злочинів". Шоу отримало 4 нагороди, в тому числі за кращі костюми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що Гра престолів: герої, яких підмінили непомітно.

Також "Знай.ua" писав, про те, що Гра престолів і хакери: копи затримали підозрюваних у витоку.