В Америці відбулося вручення щорічної премії Creative Arts Emmy Awards. Головним переможцем у ній став серіал "Гра престолів".

Серіал "Гра престолів" в цьому році забрав 7 статуеток. Всього масштабне шоу було представлено у 22 номінаціях.

Крім "Ігри престолів" тріумфатором на премії став міні-серіал "Вбивство Версаче" в рамках проекту "Американська історія злочинів". Шоу отримало 4 нагороди, в тому числі за кращі костюми.

При цьому компанія Netflix витіснила FX з місця головного шоу-каналу. Стриминговый сервіс отримав відразу 10 нагород.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Церемонія нагородження Creative Arts Emmy Awards пройшла в театрі Microsoft в центрі Лос-Анджелеса. Основні статуетки "Еммі" будуть вручені вже 17 вересня у прямому ефірі NBC.

Раніше повідомлялося, що перший трейлер, в якому анонсований новий телесезон і сцени з популярних серіалів "Гра престолів", "Велика маленька брехня" і "Справжній детектив", показав американський телевізійний канал HBO.

Про це стало відомо завдяки рекламному ролику на офіційному YouTube-каналі телеканалу.

Про нових сезонах фентезійних і драматичних серіалів у компанії HBO поки що немає достатньо інформації, оскільки зйомки кінокартин тільки проходять або перебувають у стані постпродакшина.

За неофіційними даними, прем'єра заключного 8 сезону "Гри престолів" відбудеться влітку 2019 року.

Нагадаємо, трейлер фінального сезону "Гри престолів" з'явився в мережі.

Як повідомляв "Знай. ua", Серсея Ланністер віддала старий боржок злісним хейтрам.

"Знай. ua" писав про фінал Гри Престолів: найсміливіші версії закінчення улюбленої саги.