Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Стару фотографію Майлі Сайрус перетворили на мем

Ні для кого не секрет, що скандальна американська співачка і актриса Майлі Сайрус дуже любить пожартувати над собою і своєю зовнішністю. Так, колись знаменитість часто викладала смішні селфи, запалювала на своїх виступах у занадто відвертому вбранні і сміялася зі свого хлопця Ліама Хемсворта у соцмережі Instagram.

А буквально нещодавно в Інтернеті з'явилася архівна фотографія Майлі, з якої почали робити різні меми. Представляємо вам найсмішніші:

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Між іншим, хлопець співачки Ліам теж дуже любить жартувати над коханою. Влітку її бойфренд виклав у Stories відео, на якому вони з Майлі танцюють у машині, а потім він раптово кричить і сильно лякає її. Дивіться відео:

Кадр з фільму «Форсаж» розібрали на меми

Зараз в мережі швидко набирає популярність новий мем «Муки вибору». На ньому зображено фрагмент зі знаменитого фільму «Форсаж», на якому Брайан О’Коннер перестрибує з автомобіля на фуру і назад. При цьому варто відзначити, що з оригінальним сюжетом фільму сенс мема не має нічого спільного.

Як відомо, у фільмі герой наздоганяє на автомобілі фуру, щоб звільнити члена банди, який прикутий до фургону. Брайан на ходу перестрибує на фуру, рятує хлопця, а потім стрибає назад у машину. Проте багато користувачів мережі по-своєму інтерпретували кадр з фільму. На їхню думку епізод ілюструє складність прийняття рішень.