Екс-подружжя Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер вже підписали офіційні документи про розлучення і очікують підтвердження верховного судді Лос-Анджелеса.

Про це повідомляє видання TMZ.

Разом з тим попри офіційне розлучення, подружжя все ж вирішило звернутись до сімейного психотерапевта для того щоб той допоміг їм зберегти хоча б дружні стосунки, адже у зірок є спільні діти.

Як відомо, що зіркове голівудське подружжя виховує трьох дітей, двох доньок 12-річну Вайолет Енн і 9-річну Серу Розу Елізабет та 6-річного сина Сема Гарнера. Відзначається, що Бен та Дженіферзадового уклали договір за яким зобов'язуються не говорити дітям нічого поганого один про одного.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Так, раз у місяць протягом півроку актори почнуть відвідувати психолога, який допоможе виховувати спільних дітей.

"Вони будуть працювати над тим, щоб навчитися уникати суперечок, криків і лихослів'я. Все це робиться для їхніх дітей", – йдеться у джерелі.

Разом з тим варто відзначити, що у колишньої дружини відомого актора Бена Аффлека Дженіфер Гарнер нове хоббі.

Зараз акторка вирішила відродити давні сімейні традиції та зайнятися фермерством.

Відомо, що Дженіфер нещодавно придбала ділянку землі, на якій колись виросла її мати, і вирішила там зайнятися сільським господарством. Зараз Дженіфер може похизуватися 700-ми кущами чорниці та 50-ю деревами хурми.

Крім того варто відзначити, що у той час як всі обговорюють новий роман актора Бреда Пітта, його колишня дружина Анджеліна Джолі не втрачає дарма часу, про це зараз активно повідомляють західні ЗМІ.

Так, за словами інсайдерів, голлівудська красуня Джолі зустрічається з відомим актором Кіану Рівзом. Також з'ясувалося, що вони разом досить тривалий час. Адже чутки про їх роман ходять ще з серпня 2017 року.

Як повідомляє, пара вже давно зустрічається, але ретельно приховує стосунки від громадськості. Варто зазначити, що в серпні 2017 року голлівудська пара влаштувала таємну романтичну поїздку на грецький острів Паргу на величезній яхті.

Анонімне джерело впевнене, що Кіану володіє тими якостями, які дуже цінує у чоловіках Анджеліна. При цьому важливо, що актор у хороших відносинах з її дітьми. Він любить дітей і дуже добре впливає на Анджеліну. Кіану добрий, чесний і відповідальний, а це ті якості, які Енджі зараз хоче бачити у своєму чоловікові.

Нагадаємо, у Голлівуді розлучилася легендарна зіркова пара, і це не Джолі з Піттом.

Як повідомляв "Знай.ua", Бен Аффлек відверто розповів про страшну залежність.

Також "Знай.ua" писав, що зайчик Playboy вилікував Бена Аффлека від страшної залежності.

Бен Аффлек лікується від алкоголізму