Голлівудські зірки Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер, які після багаторічних чуток про розлучення періодично з'являлися разом, підігріваючи інтерес публіки, тепер вже розлучилися офіційно.

Актори оформили свої стосунки ще в 2005 році, проте через десять років вирішили їх розірвати. З тих пір минуло ще три роки, під час яких вони намагалися оформити офіційно. І ось цей день настав – документи підписані в присутності адвокатів.

Як раніше повідомляв портал, всесвітньо відомий американський актор Бен Аффлек вперше відверто розповів про свою боротьбу з алкоголізмом. Актор повідомив шанувальникам, що проходить курс лікування від залежності в одній з американських клінік. Чоловік назвав лікування "довічною боротьбою" і звернувся зі словами подяки до сім'ї, колег і шанувальників.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На цьому тижні я завершив 40-денний курс лікування від алкогольної залежності, але продовжую терапію амбулаторно. Підтримка, яку я отримав від сім'ї, колег і фанатів, має для мене величезне значення. Вона дала мені силу розповісти про хвороби публічно".

Також портал повідомляв, що голлівудські актори Бен Аффлек і Метт Деймон почали разом працювати над вельми незвичайним проектом, який присвятили шахрайства в mcdonald's.

Не так давно артисти Бен Аффлек і Метт Деймон вирішили повернутися до роботи в кіно. Зараз вони працюють над незвичайним проектом.

Фільм буде адаптацією статті Джеффа Майша "Як колишній коп підтасував результати McDonald’s Monopoly і вкрав мільйони" (How An Ex-Cop Rigged McDonald’s Monopoly Game And Stole Millions), заснованої на реальних подіях.

Розповідь у статті йде про колишнього копа Джерома Джейкобсона, який завдяки придуманої ним шахрайської схеми протягом 12 років вигравав майже кожен приз гри McDonald’s Monopoly, поклавши собі в кишеню більше 24 мільйонів доларів.

Нагадаємо Бен Аффлек знову поповнив лави холостяків.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, Метт Деймон і Бен Аффлек обкрадуть mcdonald's.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Бен Аффлек показав приклад Бреду Пітту.