Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Дженнер у пуховику розсмішила всю мережу

Ще недавно серед користувачів мережі були дуже популярні меми з «куртками-людожерами» — величезними пуховиками, за якими буквально не видно людей. І тепер цей прикол набув другого дихання.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Так, в акаунті @itsmaysmemes, де часто можна побачити фото зірок у гігантському одязі та аксесуарах, виклали фотографію, на якій зображена відома супермодель Кендалл Дженнер у гігантському червоному пуховику. Пізніше французький Vogue опублікував цей кумедний знімок у соцмережі Twitter і підписав фразою з Гри престолів: «Зима близько».

У мережі з'явився смішний мем про людські слабкості

Все почалося з того, що звичайна дівчина опублікувала в Twitter схематичний мем про чоловіків, з якими їй доводилося зустрічатися. Зараз юзери його використовують, щоб висміювати свої слабкості і недоліки оточуючих.

Так, користувачка під ніком ravii пожартувала над чоловіками, які зізнавалися в тому, що вони не такі як усі. Її схема виявилася настільки універсальною, що з її твіту зробили мем.

Він каже: Я не такий як усі, я - інший. Через дві хвилини: Такий самий.

Жарт. 51-мильна прогулянка. Мій мозок.

Я не плаксій. Через дві хвилини. Плаче.

Коли щойно закрив Twitter і пообіцяв собі не відкривати його. Минуло 15 секунд. Відкриває Twitter.

Я більше не витрачаю грошей на їжу. 15-секундна прогулянка. Так, я хочу великий.