Не варто лукавити – всі чоловіки буквально одержимі тим, щоб бути мачо в ліжку і задовольняти своїх жінок. Або не тільки своїх. Але дуже часто навіть у молодому віці чоловіки стають, на жаль, найгіршими коханцями, а постільні невдачі слідують одна за одною. Іноді досить просто переглянути свій спосіб життя для того, щоб стати хорошим коханцем. Якщо відповідально і регулярно піклуватися про своє здоров'я, то і в ліжку теж все буде відмінно. Отже, що робить тебе невдахою в ліжку?

Ти ігноруєш тренажерний зал

Чоловіки, які п'ять разів на тиждень виділяють час для помірних силових навантажень, мають кращу еректильну і сексуальну функцію, ніж їх ледачі побратими, які віддають перевагу проводити вільний час вдома біля телевізора або попиваючи пивце.

Ти забагато палиш

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вчені з Університету Шиффилда (США) проаналізували зразки сперми майже 2 тисяч осіб. Лише 4% сперматозоїдів у курців хлопців відповідали нормі. Трохи не забули, канабіс сюди теж відноситься.

Ти мало спиш

Чоловіки, які протягом тижня сплять менше п'яти годин, мають низькі показники тестостерону в крові. Це порівняно з тими чоловіками, режим сну яких становить не менше восьми годин.

Ти прихильник фаст-фуду

Їжа з високим вмістом транс-жирів (печиво, тістечка, чіпси, шоколад, смажені і оброблені харчові продукти) здатна доставити тобі цілу купу неприємностей, які позначаться на твоєму "господарстві»" Ми радимо переглянути свій раціон харчування і внести в нього належну кількість свіжих фруктів, овочів, риби і цільнозернових продуктів.

Ти багато дивишся телевізор

Чоловіки, які проводять перед телевізором більше двадцяти годин на тиждень, мають на 44% менше сперматозоїдів, ніж ті, хто позбавив себе цього задоволення і почав займатися спортом.

Ти не змиваєш сонцезахисний крем

Сонцезахисний крем може не тільки запобігти ризик розвитку раку шкіри, але і забезпечити тебе безпліддям. Хімічні речовини, що входять до складу крему і оберігають тебе від ультрафіолетового випромінювання, можуть знизити твою репродуктивну функцію на 30%.

Ти погано чистиш зуби

Чоловіки, які не стежать за гігієною ротової порожнини або страждають на захворювання ясен, мають високі шанси пізнати всю гіркоту еректильної дисфункції.

Ти не п'єш каву

42% чоловіків, які випивають від 2-х до 3-х чашок кави в день, з меншою ймовірністю повідомляють про випадки, пов'язаних з еректильною дисфункцією. Кофеїн розслабляє артерії і гладку мускулатуру всередині пеніса, таким чином допомагаючи збільшити до нього приплив крові і убезпечити від небажаної хвороби.

Раніше Знай.uа писав про те, як правильно себе вести якщо чоловік вирішив зробити приємно орально.

Також ми публікували еротичний гороскоп для всіх знаків Зодіаку.

Нагадаємо, Емілі Ратаковски показала секс одними губами.