Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковскі, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як завжди продемонструвала в мережі свої спокусливі знімки. Американська модель Емілі Ратаковски стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковски продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, який і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина вирішила побалувати фоловерів спокусливими фото. На них, до речі, немає звичних оголених принад моделі, але її вираз обличчя дуже хтивий. На знімках Емілі більше нагадує ляльку Барбі – у неї розпущене об'ємне волосся і зухвалий макіяж.

Шанувальники залишилися задоволені і почали засипати Ратаковскі компліментами в коментарях.

"Божевільний макіяж, бездоганний", "Розкішна", "Вогонь", "Чудовий образ", "Ти найзухваліша, приголомшливо красива жінка", "Красуня", "Ти моя кохана дівчина", "Лялька Барбі", "Богиня", Відмінний макіяж", "Просто немає слів, дуже красива", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фотографій Емілі.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Емілі Ратаковскі приміряла образ доісторичної жінки, вийшло гаряче. В цей раз дівчина вирішила подражнити фоловерів пікантною тематичною фотосесією в стилі первісних людей. Так, у своїх зйомках Ратаковскі вирішила повторити образ відомої актриси, секс-символу 70-х Ракель Уелч. Треба сказати, що у моделі це вийшло.

Нагаждаємо, Емілі Ратаковскі пограла принадами перед дзеркалом. Дівчина вирішила подражнити фоловерів пікантною фотографією перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковскі з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковскі засвітити труси.