Звичка виконуючої обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляни Супрун давати поради з лікування та профілактики, стала приводом не тільки для численних жартів, але й пародій.

Нещодавно актори Студії "Квартал 95" презентували свою версію пісні гурту "Kazka" ("Плакала"), де в ролі Супрун виступила Олена Кравець.

"Врятує від всіх хвороб тільки Супрун. Лише Супрун краще за всіх знає, що болить і де свербить, і як лічить. Реформа вас навчить, що манту можна мочить...", - йшлося у пісні.

Дивіться: пародія на Уляну Супрун

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

KAZKA — ПЛАКАЛА (Пародия)

Пародія на пісню KAZKA — ПЛАКАЛА у виконанні Уляни Супрун: "Врятує від всіх хвороб тільки Супрун, Лише Супрун краще всіх знає що болить, і де свербить, і як лечить, Реформа вас навичить, що манту можна мочить..."

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Zondag 4 november 2018

Як відомо, український гурт KAZKA раніше брав участь в кастингу шоу "Х-фактор" і Національному відборі на Євробачення-2018, випустила кліп на саму свою популярну композицію "Плакала".

Композиція, за словами самих учасників колективу, про здатність українок відроджуватися через гіркі сльози.

У кліпі знялися українські дівчата різного віку, які плачуть просто перед камерою, також у відеоролику присутня солістка групи Олександра Зарицька.

Дивіться: KAZKA, "Плакала" (офіційне відео)

Нагадаємо, Супрун розповіла, як швидко розпізнати симптоми смертельної хвороби. Як повідомляв "Знай.ua", у мережі показали жахливий стан українських лікарень. Також "Знай.ua" писав, в Україні змінять правила видачі безкоштовних медичних препаратів.