Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Тільки в цей раз дівчина покликала сфотографуватися ще й свою сексуальну подружку. Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Так, на знімку Ана Чері позує разом з подругою. Обидві дівчата одягли червоні лосини бренду фітнес-моделі, а також коротенькі топи, які підкреслюють пишні груди дівчат. Ана Чері, як і її подружка накинули на плечі джинсові куртки і наділи сонцезахисні окуляри. Лише зачіски моделей різні – у Ани волосся розпущене, а у її подруги – зібране у хвіст. У підписі до фото модель рекламує власний бренд.

Шанувальники в захваті від такого незвичайного фото пишнотілої моделі і її подруги. Вони засипають дівчат компліментами в коментарях і десятками тисяч лайків.

"Красива дівчина", "Дуже прекрасні і симпатичні дами", "Ана, давайте тренуватися разом", "Виглядає абсолютно приголомшливо. І чудово", "Чудовий ангел", "Дві гарні дами", "Прекрасна жінка", "Неймовірно симпатичні", "Чудові жінки в червоних кольорах", "Прекрасні дівчата!", "Дуже гарна крихітка", "Дівчата, можна до вас?", "Дуже красиві і спортивні", - пишуть захоплені фоловери.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ана Чері вирішила сфотографуватися по-нормальному – одягненою. Цього разу свої соковиті принади Ана Чері прикрила одягом. І це щось неймовірне, адже побачити модель повністю одягненою – велика рідкість. Що сталося в житті дівчини незрозуміло, але те що вона приховала соковиті форми – це щось нове. Шанувальники моделі знають, що вона постійно демонструє на своїй сторінці голі частини тіла.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.