Валерія Лук'янова, більш відома в мережі як одеська Барбі, часто викладає в мережу відверті фотографії. У дівчини, яка шляхом пластичних операцій перетворила себе в ляльку, 542 тисячі підписників в Instagram. Цього разу дівчина записала відео в спортзалі, в якому пропонує фоловерам допомогти схуднути.

"Курс по талії. Можливо все, під моїм ретельним наглядом. Замовлення Дірект", - підписала відео Лук'янова, пропонуючи за гроші свої послуги. На відео, яке дівчина знімає в дзеркало в спортзалі, вона позує в коротеньких спортивних шортах і в топі. Таким чином Барбі демонструє ідеальну фігуру і пружні груди.

Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати відео Валерії в мережі. Так, серед коментаторів знайшлися й такі, кому вона вже допомогла схуднути. А деякі заздрять її стрункій фігурі і відмінній формі. Також є ті, які скептично ставляться до Лери та її образу.

"Струнка. Слухайте Леру, вона вас навчить мати фігуру мрії. Мені допомогла в свій час схуднути. Мотивація на висоті і досвід", "Ну в моєму випадку Валерії доведеться біля мене з битою стояти. Наглядати", "Валерія, як часто Ви тренуєтеся і бігаєте?", "Дуже сексуальна дівчина", "Красуня", "Красива", - пишуть фоловери в коментарях до фото Валерії Лук'янової.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що одеська Барбі Валерія Лук'янова зганьбила матір тільки одним фото. Дівчина, яка заявляє, що вона зробила собі тільки груди, а все інше – натуральне, вирішила підтвердити свої слова, опублікувавши фотографію матері. Як планувала Валерія, фолловери повинні були подивитися на знімок і побачити, яка в неї чудова генетика, і припинити звинувачувати її в походах до пластичних хірургів. Але користувачі найчастіше жорстокі і нещадні з критикою до Лук'янової. Замість того, щоб захоплюватися, Валерію обсміяли, зазначивши, що мати набагато гарніша, ніж вона, завдяки тому, що нічого з собою не робила.

Нагадаємо, одеська Барбі обмазалась незрозуміло чим і вчепилася в волохату кулю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що одеська Барбі роздяглася, щоб мудрувати.

Також портал "Знай.uа" писав, що одеська Барбі у відвертому купальнику розповіла про своїх стандарти.