Грем і Джанет Уолтон більше всього на світі мріяли стати батьками. Протягом декількох років вони намагалися завести дитину, але, на жаль, результату не було. Закохані не збиралися здаватися – вони вирішили спробувати допоміжну репродуктивну технологію. Але навіть вона не виправдала надій.

Безрезультатними були цілих 12 спроб. Надія почала згасати, але на 13 спробі сталося диво. Джанет нарешті дізналася про те, що вона вагітна. Молоду сім'ю ця новина зробила неймовірно щасливою. Уолтон з нетерпінням чекали появи на світ первістка.

Коли Джанет вирушила на УЗД, вона дізналася приголомшливу інформацію. Виявилася, що вона вагітна не однією дитиною і не двійнею, а шестірнею. Звичайно, пара мріяла про велику щасливу родину. Але вона не очікувала, що все станеться так швидко.

Жінці довелося лягти в лікарню, щоб постійно перебувати під наглядом лікарів. З такою вагітністю ймовірність викидня зростає.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На щастя, все обійшлося, і 18 листопада 1983 року Уолтон стали батьками шістьох дочок. Дівчатка народилися за допомогою кесаревого розтину на 31 тижні вагітності. Двох дівчаток помістили в інкубатори, адже їхні легені не встигли повністю розвинутися. Через два місяці маляток з матір'ю відпустили додому. Лікарі переконалися в тому, що їх життю не загрожує небезпека.

Уолтон стали батьками перших у світі шестерняшек – Рут, Кейт, Ханни, Сари, Люсі і Дженні. За життя маляток переживав весь світ. Адже доктора спочатку не були впевнені в тому, що всі малятка виживуть і будуть здоровими.

Звичайно ж, молодим батькам довелося нелегко. Вони купували 11 тисяч підгузників в рік і практично не спали. Їм постійно доводилося годувати дівчаток, купати, переодягати їх, міняти їм підгузки і укладати їх спати. Незважаючи на всі труднощі, пара впоралася. І вона як і раніше щаслива.

З часом стало легше і цікавіше. Сестри пішли в школу, вони зустріли свою першу любов, знайшли друзів і почали чимось захоплюватися.

Дівчатка росли в затишній атмосфері, в сім'ї, повної любові. Їхні стосунки і зараз неймовірно дужі, щирі і ніжні.

Зараз молодшим Уолтонам за 34 роки. Вони вже давно виросли. Кожна з сестер по-справжньому щаслива. Деякі вийшли заміж і вже навіть стали батьками. Інші зосередились на успішній кар'єрі. Сара – перша з сестер, яка стала мамою. Вона народила прекрасну дівчинку Йорги в 2014 році.

У минулому році сестри святкували свій день народження разом з улюбленими батьками. Вони вирушили в перший спільний відпустку в Нью-Йорк вперше за 10 років.

"Знай.uа" вже писав про прості способи, які допоможуть подружитися коту і собаці

А також про українську красуню, яка представлятиме країну на Міс Світу

Нагадаємо: 12-річний хлопець створив комп'ютерну гру в інтернет-кафе