Еротичний гороскоп на 12 листопада ОВЕН

12 листопада партнер не захоче розлучатися з вами ні на хвилину. Він зробить все можливе для того, щоб не випускати вас зі своїх обіймів.

Еротичний гороскоп на 12 листопада ТЕЛЕЦЬ

В цей день Тельці зненавидять весь чоловічий рід, не виключаючи власних батьків, чоловіків, братів або синів. Вони вас просто дістануть своєю лінню.

Еротичний гороскоп на 12 листопада БЛИЗНЮКИ

12 листопада аналітичне мислення допоможе Близнюкам з'ясувати деякі подробиці подій, про яких партнер з тієї чи іншої причини не наважувався розповісти.

Еротичний гороскоп на 12 листопада РАК

Раки неодмінно в цей день кинуться руйнувати чужі сім'ї і свої власні відносини. Вся справа в тому, що ви дуже схильні до впливу зірок.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Еротичний гороскоп на 12 листопада ЛЕВ

12 листопада Левам буде нелегко вибрати між любовними іграми, читанням хорошої книги або переглядом не менш хорошого фільму. Це можна просто поєднати.

Еротичний гороскоп на 12 листопада ДІВА

Зірки радять Дівам не поспішати. Всі важливі справи перед сексом можуть і почекати зайві пару хвилин, а то й годин. Заради яскравих відчуттів вам нічого не буде шкода.

Еротичний гороскоп на 12 листопада ТЕРЕЗИ

Астрологи радять Терезам посилити статеву функцію за допомогою різних ароматичних сумішей ефірних масел. Краще за все підійдуть масла аїру, анісу й ірису.

Еротичний гороскоп на 12 листопада СКОРПІОН

Скорпіони почнуть підозрювати партнера в зраді. Але, швидше за все, у нього багато роботи, болить голова, він втомився... Або просто розворушіть його.

Еротичний гороскоп на 12 листопада СТРІЛЕЦЬ

12 листопада Стрільцям варто проявити трохи обачності. Ви будете дуже довірливі. Перш ніж ви надумаєте упиратися, встигнете потрапити в дуже незручне становище.

Еротичний гороскоп на 12 листопада КОЗЕРІГ

Головна мета Козерогів на 12 листопада – як можна сильніше збудити партнера, викликати в ньому нездорове бажання вас, причому прямо тут і зараз.

Еротичний гороскоп на 12 листопада ВОДОЛІЙ

В цей день Водоліям доведеться вибрати якусь одну лінію поведінки. Варто бути активним або пасивним в сексі, в пошуку партнера, в пестощах і бажаннях.

Еротичний гороскоп на 12 листопада РИБИ

12 листопада Рибам варто зосередити свою увагу зовсім не на оргазмі. Щоб не чекати, коли «воно» трапиться, спробуйте почати з ніжної прелюдії.