Берніта і Рой Роджерс завжди мріяли про велику родину, але їм дуже довго не вдавалося завести дитину. На жаль, 3 вагітності закінчилися викиднями. Після цього пара вже втратила всяку надію.

Одного разу Роджерсы випадково побачили на вулиці маленького бездомне кошеня чорного забарвлення. Вони забрали його додому і дали йому незвичайне ім'я – Опівночі. Завдяки новому другу, якому потрібні ласка і турбота, подружжя зуміли трохи відволіктися від болю і сумних думок.

Незабаром сталося справжнє диво. Берніта завагітніла, і лікарі повідомили, що на цей раз з малюком все буде добре. Через 9 місяців жінка народила прекрасну здорову дівчинку, яку назвали Стейсі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дівчинка народилася з вагою 2 кг, тому батьки ретельно за нею стежили. Біля її ліжечка вона поставили радіоняню. Навіть маленький кошеня постійно був біля дівчинки.

Коли Стейсі виповнилося півтора місяця, вона сильно захворіла. Педіатр запевнив Берніту і Роя, що це звичайна застуда. Після того, як Роджерси повернулися з лікарні додому, до них в гості прийшли бабуся і дідусь Стейсі. Берніта поклала дитину спати, а сама разом з родичами поїхала в іншу кімнату.

Раптом у двері увірвалась Опівночі. Вона почала стрибати у Берніти на колінах, немов намагалася їй щось сказати, її погляд був диким і наляканим. Жінка не надала цьому значення, і кішка втекла. Через кілька хвилин вона почула той же крик, але вже за радионяне. Берніта помчала в кімнату дочки, і побачила, що вона задихається, і її обличчя посиніло.

Дівчинку негайно госпіталізували до лікарні, її стан покращився. Лікарі повідомили про те, що якби минуло трохи більше часу, дитина могла померти.

Кішка насправді врятувала життя цієї дитини.

З того часу пройшло вже 12 років. Стейсти вже не дитина, але Опівночі, як і раніше, постійно знаходиться саме поруч з нею. Вони по-справжньому стали кращими друзями.

Портал "Знай.uа" вже писав про найбагатших жінок світу

Читайте також: анекдотb, які зігріють вас у цей холодний день

Нагадаємо: кращі фільми про дружбу, яка переросла в любов