Сильні, незалежні, та ще й багаті. Ці жінки досягли неймовірних висот. І довели, що жінкам під силу керувати великими корпораціями. Повідомляє Clutch.

Ми розповімо про найбільш заможних представниць слабкої статі.

Крісті Уолтон

Бізнесвумен очолює рейтинг найбагатших жінок світу вже не перший рік. Своїм станом, який експерти оцінюють в 40 мільярдів доларів, Крісті зобов'язана своєму чоловікові Джиму Уолтону, спадкоємцю торгової корпорації Wal-Mart, який трагічно загинув в автокатастрофі в 2005 році. Однак, Крісті не просто успадкувала круглу суму з десятками нулів, але і зуміла примножити її в два рази.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ліліан Бетанкур

На даний момент її стан становить 3,4 мільярда доларів. 94-річна спадкоємиця засновника гігантського beauty-бренду L'oreal донині входить в список найбагатших жінок Європи і світу, постійно з'являється на світських фотозвітах і веде розкішний спосіб життя в цілому.

Джина Райнхарт

Спадкоємиця старателя Ленга Хенкока, нинішня власниця залізорудної компанії Hancock Prospecting Джина Райнхарт вже кілька років поспіль очолює рейтинг найбагатших жінок Австралії. Жінка зуміла не тільки вивести унаследованною компанію з кризи, але і значно збільшити її прибуток. До речі, за словами багатьох експертів, через пару років Джина буде блищати в рейтингу найуспішніших людей світу.

Жаклін Марс

Зараз на банківському рахунку у Жаклін трохи більше 20 мільярдів доларів. Успішна бізнес-леді є знатною спадкоємицею найбільшої відомої кондитерської компанії Mars Inc. Вже кілька років поспіль жінка володіє статусом найбагатшої жінки Америки і, варто відзначити, віддавати його кому-небудь вона не збирається. Крім бізнесу, Жаклін активно займається благодійністю, а також захоплюється кінним спортом.

Сюзанна Клаттен

Сюзанну постійно супроводжують якісь скандали та інтриги, тому спостерігати за її особистим життям не менш цікаво, ніж за її кар'єрою. Аристократична й стримана, співвласниця концерну BMW Сюзанна Клаттен є найзаможнішою жінкою Німеччини. Жінка також володіє половиною акцій великої фармацевтичної компанії, а також активно інвестує вкладення в компанію по переробці нафтопродуктів.

Нагадаємо, не так давно стало відомо, хто в Україні найбагатший.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відомий екстрасенс розповів, які звички роблять вас бідними.

Також "Знай.uа" писав, про 5 сильних особистостей, які показали світові, що для тих, хто вірить в себе, не існує перешкод.