Журналістське видання Vice дізналося у дівчат, які проходять порно-кастинг компанії Southern Light, про що вони думають під час роботи.

Актриса Блейк Уайлд (Blake Wilde) повідомила, що коли проходять зйомки, вона турбується про те, як прийняти правильну позицію тіла перед камерою. А чим ближче закінчення робочого дня, тим більше вона думає про їжу.

"Що я можу з'їсти після зйомок? Яка піца мені дістанеться? Не скінчилося у мене вдома пиво?" Приблизно ось такі питання мене хвилюють, — ділиться своїми роздумами Уайлд. Також учасниця кастингу каже, що сам процес їй подобається і вона цілком може їм насолодитися, але сильно збуджуватися у неї не виходить.

Як каже порнозірка Джессі Пірс (Jessie Lee Pierce), у зйомках її часто турбує, чи дійсно вона приваблива партнеру або він просто робить вигляд, що вона йому подобається. Коли ж настає сольна сцена, порнозірку турбують домашні клопоти.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Актриса Джессі Пірс

"Такі зйомки можуть допомогти розслабитися, бо у мене в голові виникають думки про те, чим займається моя кішка. Треба її погодувати? Треба зайти на пошту трохи пізніше. Звичайні, побутові речі", — розповідає Пірс.

Дівчина з ім'ям Медісон (Madison) вирішила розповісти журналістам, що у неї в голові постійно крутяться в голові пісні, коли йде зйомка сцен орального сексу.

«Моя найулюбленіша пісня — Black Velvet. Завдяки співу, я можу правильно розрахувати час і бути в потрібному настрої. Пісні чудово підходять для синхронності того, як я рухаюся" — говорить дівчина.

Нагадаємо, Дві світленьких і одна темненька: оновлена ВІА Гра запалила в еротичному відео

Відома жіноча група ВІА Гра, яка тепер швидше російська, ніж українська, представила новий кліп з оновленим складом співачок.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Робить тропіки вологіше: Ана Чері намочила соковитий горішок в океані

Вона похвалилася пишними формами, перебуваючи в лазурній воді.

Також "Знай.uа" писав про те, що Кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна: фото 18+

Instagram-модель українського походження показала фото в міні-бікіні