Раптом у 21-річної дівчини на ім'я Франклін де Сільва Замполі Паділья трапився крововилив у мозок. Коли це сталося, вона була на 9 тижні вагітності. Дівчина зателефонувала чоловікові і повідомила, що її мучить нестерпний головний біль. Чоловік негайно приїхав додому. Він побачив свою кохану дружину, яка тремтіла від болю і ридала. По дорозі в лікарню дівчина втратила свідомість. Лікарі поставили страшний діагноз і констатували смерть мозку.

Незважаючи на те, що трапилося з Франклін, лікарі почали відчайдушно боротися за життя малюків, які перебували в її утробі. Вони підключили загиблу дівчину до апаратів життєзабезпечення на три дні. Дивно, але малюки продовжували жити і розвиватися в тілі матері. Доктор прийняли важливе рішення, яке можна назвати неймовірно сміливим вчинком. Вони вирішили і далі підтримувати життя дівчини, щоб малюки змогли з'явитися на світло.

Все йшло настільки добре, наскільки це можливо. Близнюки народилися через 123 дні. Поки вони перебували в утробі, за їх життя переживав весь персонал лікарні. Крім медичного контролю, з ними розмовляли через живіт матері і співали їм пісні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Малюки народилися за допомогою кесаревого розтину. Незважаючи на короткий термін вагітності і сформовану ситуацію, вони абсолютно здорові. Зараз їх виховує щасливий батько разом з бабусею. Вони досі не можуть повірити в те, що лікарям вдалося врятувати життя близнюків.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, як материнська любов і музика зцілили дівчинку

А також про ідеального батька, який не дав дитині пропустити гол

Нагадаємо: крик кішки врятував життя маленької дівчинки