Уляна Миронова – 16-річна мешканка селища Диканька, Полтавської області. Їй діагностували аномалію хребта і найважчу форму сколіозу. З-за цього їй доводиться постійно носити спеціальної коригуючий корсет.

Дівчина ділилася своїми враженнями рік тому:

"Я змушена постійно носити корсет – по 23 години на добу. Без нього я не можу, мені доводиться навіть спати в ньому. Він неймовірно жорсткий і влітку в ньому дуже жарко. Лікарі говорять про те, що мені необхідно терміново зробити операцію. Я постійно відчуваю нестерпний біль, а викривлення тільки прогресує".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Єдиним виходом з даної ситуації є оперативне втручання. Це великий ризик: операція неймовірно складна. Лікарі випадково можуть зачепити нерв. Якщо це станеться, дівчина не зможе ходити. Тобто, вона може інвалідом.

Але не тільки ризик і побоювання заважали дівчині зважитися на такий крок. Операція неймовірно дорога – 92 тисячі гривень. У її батьків, з якими вона живе у звичайному селі, просто немає таких грошей.

Щоб здійснити свою заповітну мрію, Уляна почала малювати картини і продавати їх. Їй доводилося поєднувати навчання з роботою і спати всього по кілька годин на добу.

Все це – для того, щоб мати можливість нормально ходити, нормально жити. І, як мінімум, елементарно взути підбори!

Дівчина стала учасницею проекту "Цієї миті рік потому" телеканалу СТБ. Рік потому Уляна з'явилася в студії після операції. Вона була на підборах! Зараз дівчина виглядає просто чарівно, вона щаслива, її очі світяться.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що здоровий робочий день повинен починатися о 10 ранку

Нагадаємо: вчені назвали головну причину виникнення раку

Як повідомлялося: що потрібно знати, щоб стати щасливішими