5-річний хлопчик по імені Рахім Кураєв родом з чеченського села Дуба-Юрт більше всього на світі мріяв встановити світовий рекорд. Незважаючи на такий юний вік, він активно займається спортом і гойдається в домашніх умовах.

Хлопчик неймовірно мужній, витривалий і сильний. В цьому році йому вдалося виконати свою мрію – він віджався 4105 разів без перерви. Все це зайняло дві години 25 хвилин. Після цього його назвали чеченським Шварценеггером.

Рахім з легкістю тримає планку на руках, сідає на шпагат і віджимається від підлоги. Завдяки регулярним і посиленим занять хлопчик виглядає, немов дорослий накачаний хлопець – такого рельєфу і мускулатурі можна тільки позаздрити.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Хлопчик хотів віджатися 5000 разів, але вийшло трохи менше. Незважаючи на це, йому все ж вдалося стати рекордсменом. Рахім побив попередній рекорд, який встановив Бат Боктаев з Елісти. У грудні 2017 року він віджався 4050 раз. До цього найвитривалішим хлопчиком у світі вважався 7-річний киянин, який віджався 4000 разів за 2.5 години.

Юний житель Чечні Рахім не планує зупинятися на досягнутому. Можливо, через деякий час він поб'є свій рекорд.

Раніше портал "Знай.uа" писав про хлопця, який став першою людиною в світі, самостійно себе прооперувавшим

А також про те, що українка знайшла "живу" ляльку

Нагадаємо: у Мельбурні безхатько спробував зупинити терориста