9 листопада в австралійському місті Мельбурн чоловік врізався в торговий центр на машині. В автомобілі знаходилися газові балони. Після того, як вона спалахнула, чоловік кинувся на перехожих і поліцейських з ножем.

Поруч опинився безхатько по імені Майкл Роджерс. Він спробував зупинити терориста. Поруч лежала візок, він схопив її і кілька разів протаранив нею злочинця. Майклу вдалося збити його з ніг. При цьому він і сам впав, але, на щастя, йому вдалося сповільнити чоловіка з ножем. У пригоді постраждало 3 людини. Один з них помер, а життям інших людей не загрожує небезпека. Відповідальність за цей випадок взяла на себе терористичне угрупування ІГ.

Відео з вчинком відважного безхатька виклали в мережу. Користувачі назвали його "чоловіком з візком". Вони захоплюються тим, що він зробив. Далеко не кожен здатен на таке. Він не тільки спробував зупинити озброєного чоловіка, будучи без зброї, але і ризикував своїм життям, адже знаходився неподалік від машини з палаючими балонами газу.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Після події співробітники благодійних організацій та журналісти зв'язалися з Майклом Роджерсом. Люди, які з ним спілкувалися, розповіли, що він був неймовірно добрий і скромний. І він зовсім не вважає себе героєм. На сервісі GoFoundMe запустили кампанію по збору коштів для мужнього безхатька. Вона отримала незвичайну назву "Спасибі, чоловік з візком!". Головною картинкою компанії стала ілюстрація з візком і підписом Не всі герої носять плащі.

За 2 дні для Майкла було зібрано понад 130 тисяч доларів. Організатори допоможуть знайти безхатьку житло. Крім того, вони подбають про те, щоб він правильно розпорядився грошима і щоб ніхто не скористався його добродушністю.

Варто відзначити, що сам Роджерс нічого не знає про кампанії. Тому подяку в розмірі 130 000 доларів стане для нього справжнім сюрпризом.

Раніше портал "Знай.uа" писав про машину мисливців за привидами, яку помітили на вулиці

А також про те, що змушені робити дівчатка, що народилися в Азії та Африці, яким виповнилося 8 років

Нагадаємо: епічне шоу блондинки з автомобілем було знято на камеру