Ні для кого не секрет, що кросовер BMW X6 завжди привертає до себе увагу - міські водії і пішоходи обертаються услід незвичайному і новому автомобилю.

Однак за останній час цього автомобіля стало занадто багато на дорогах. Так, вулиці досхочу наситилися цим авто, а конкуренти вже підготували свої варіанти.

При цьому найоригінальніші водії все ж змогли відкрити друге дихання BMW X6. Подивіться на це чудо і переконайтеся в цьому самі:

Варто відзначити, що крім смайликів, "очей", коліс і якихось блискучих речей, цей веселун всерйоз подбав про свою безпеку. Зверніть увагу на камери, наклейки зі світловідбиваючими елементами і додаткові зовнішні дзеркала.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цілком імовірно, що водій просто не встиг зняти з BMW карнавальний костюм до Хелловіну, і продовжує лякати перехожих і сусідів. Але, погодьтеся, що зовнішній вигляд автомобіля все одно вражає.

Раніше повідомлялося, що корпорація Mazda випустила партію автомобілів, яка виявилася бракованою через дефект двигунів, і тепер змушена відкликати сотні тисяч машин в Японії і за кордоном. Клапани дизельних двигунів виявилися оснащені дефективними пружинами. Виявилося, що ці автомобілі можуть призвести до небезпечних ситуацій на дорозі за рахунок зниження оборотів двигуна і навіть раптових зупинок машини під час руху.

Нагадаємо, що у нових законах №8487 і №8488 про зниження акцизного збору при імпорті авто є свої плюси і мінуси. Однак у них немає позитиву для автоімпортерів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі перехожі зафіксували на відео, як розлючений чоловік намагався розбити дорогий Porsche Cayenne палицею, а потім переключився на інші автомобілі.

Також портал Знай.uа писав, що Національна поліція України в рамках проекту "Керуй" запустила на дороги України автобус з фільму жахів. Тепер "Воно" буде боротися з порушниками ПДР. Автобус спеціально обладнаний таким чином, щоб створювалось враження, ніби за кермом нікого немає.