Якщо ваша машина багато для вас значить, то хоча б жінок у ній "катати" краще спокійних та адекватних, а то трапиться так, як нещодавно у центрі Києва.

В районі станції метро "Палац спорту", недалеко від синагоги, ефектна білявка у рожевому "розправилася" з авто так, що дивлячись на це заплакав би кожен водій. Відео оприлюднили на каналі "ХК" у Telegram.

Спочатку вона написала на дверцятах слово "Сволота" – напевно, до власника так лагідно зверталася, а потім взяла сокиру і почала гатити по машині, скільки вистачило сили.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Цікаво, що за цим заняттям її бачили багато людей, але ніхто не наважився зупинити. Звісно, краще домовитися із терористом, ніж із розгніваною жінкою.

Дивіться: Сокирою по тачці, або як помститися, якщо ти – білявка

Нагадаємо, у Чехії сталася аварія, фура зіткнулася з мікроавтобусом і влетіла в кювет, загинули українці. Як повідомляв "Знай.ua", п'яний львів'янин осоромився на всю країну публічною демонстрацією геніталій та намаганням підсунути поліцейським хабар. Також "Знай.ua" писав, к Полтаві в школі №22 вибухнула стоматологічна установка, в результаті чого контзуило маленьку дівчинку.