П'яний львів'янин осоромився на всю країну публічною демонстрацією геніталій та намаганням підсунути поліцейським хабар.

поліція
поліція

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Львівської області.

У повідомленні йдеться, що в неділю, 11 листопада, львівські патрульні затримали водія, який під час оформлення правопорушення запропонував їм хабар, а тоді продемонстрував свій статевий орган.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У повідомленні уточнюють, що водія затримали на вулиці Богданівській через те, що був непристебнутий. Під час спілкування патрульні зрозуміли, що чоловік звірськи п’яний. Водій спробував "домовитися" з поліцейськими. Інспектори попередили порушника, що пропозиція неправомірної вигоди карається законом. Попри це чоловік не схаменувся і спробував вручити копам 200 доларів.

200 доларів за не притягнення до відповідальності – водієві загрожує кримінал

200 доларів за не притягнення до відповідальності – водієві загрожує кримінал Вчора вдень на вулиці Богданівській екіпаж 2 батальйону помітив автомобіль ВАЗ 2113 водій якого був непристебнутий. Транспортний засіб зупинили на авторинку. Під час спілкування одразу стало зрозуміло, що водій вживав алкоголь. Також, у нього не було всіх необхідних документів для керування автомобілем. Чоловік одразу почав намагатися домовитися з патрульними. Інспектори попередили порушника, що пропозиція неправомірної вигоди карається законом. Попри це чоловік не припиняв. Сівши автомобіль патрульних чоловік намагався дати 200 доларів неправомірної вигоди. Коли він почув, що тепер його чекає відповідальність почав втікати. Оскільки він поводився агресивно, оголював статеві органи та викликав групу підтримки, патрульні склали протокол затримання і чоловіка доставили у Личаківський відділ поліції. Там склали протокол за нетверезе керування, об’єднану постанову за порушення ПДР і написали рапорт щодо спроби дачі неправомірної вигоди і хуліганських дій. #lvivpolice #патрульнаполіція

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Maandag 12 november 2018

"Оскільки він поводився агресивно, оголював статеві органи та викликав групу підтримки, патрульні склали протокол затримання і чоловіка доставили у Личаківський відділ поліції. Там склали протокол за нетверезе керування, об’єднану постанову за порушення ПДР і написали рапорт щодо спроби дачі неправомірної вигоди і хуліганських дій", - йдеться у повідомленні.

Наразі сам чоловік не коментує свого вчинку. Очевидно, прокинувшись зранку, йому стало не до сміху, хоча містян даний випадок добряче повеселив.

Нагадаємо, рейсовий автобус в Лондоні протаранив зупинку. В результаті инцидента постраждали 20 осіб.

Стало відомо, що чоловік за кермом був п'яний.

Як писав раніше Знай.ua, у Лондоні сталася страшна дорожньо-транспортна пригода. Двоповерховий рейсовий автобус вилетів на тротуар і протаранив автобусну зупинку.

Також Знай.ua писав про те, що у Норвегії після зіткнення нафтового танкера з військовим фрегатом Helge Ingstad довелося закрити кілька нафтових і газових заводів. Про це повідомляє Reuters.