У Лондоні сталася страшна дорожньо-транспортна пригода. Двоповерховий рейсовий автобус вилетів на тротуар і протаранив автобусну зупинку. У ДТП потрапив також одноповерховий рейсовий автобус і легковий автомобіль. Про це повідомляє The Guardian.

Двадцять чоловік постраждали. На даний момент відомо, що за кермом автобуса перебував п'яний водій. Про це повідомила міська служба швидкої допомоги.

"Ми надали допомогу 20 пацієнтам і доставили 18 з них в лікарню", - наголошується в повідомленні служби швидкої допомоги.

Як інформував Скотленд-Ярд, двоповерховий автобус, за кермом якого знаходився п'яний водій, зіштовхнувся з групою машин і в'їхав в автобусну зупинку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Серед постраждалих одна 15-річна дівчина в критичному стані, ще двом медики надали допомогу на місці, Водій двоповерхового автобуса затримано, зараз він перебуває під вартою.

Раніше повідомлялося, що ДТП з цистерною відкрило на дорозі портал в пекло. Стало відомо, що в Демократичній Республіці Конго сталася аварія - цистерна з паливом зіткнулася з іншим транспортним засобом. В результаті 50 людей загинули, повідомляє BBC з посиланням на заступника губернатора Центральній провінції Конго Атоу Матубуана Нкулуки. Ще близько 100 отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Як додав Нкулуки, ДТП сталося на автомагістралі, що з'єднує столицю країни Кіншасі з єдиним портом ДР Конго на Атлантичному океані - Матаді.

При цьому очевидці подій додають, що вогонь від вибуху швидко поширюється, загоряються навколишні будівлі.

Варто згадати про те, що за даними BBC, в 2010 році в країні стався подібний інцидент, коли в результаті аварії за участю цистерни з пальним загинули 220 чоловік.

Нагадаємо, у Петропавлівському районі серед білого дня загорівся пасажирський автобус. Інцидент стався просто посеред траси на автодорозі від селища до селища Дмитрівка Сташкова. У повідомленні говориться, що спалахнув пасажирський автобус "VOLVO".

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Рівненській області сталася жахлива ДТП. Пасажирський автобус влетів у вантажівку. У результаті аварії три людини загинули.

Також "Знай.uа" писав, увечері в результаті страшного ДТП за участю двох автобусів на північному сході Зімбабве, щонайменше 30 людей загинули.