Китай не перестає дивувати весь світ. Ця країна вкотре доводить, що штучний інтелект входить в маси. Те, що ще десятки років тому здавалося далеким майбутнім і деколи навіть фантастикою, стає реальністю. В країні продемонстрували першого у світі телеведучого-робота. Це результат роботи людей, які спільно працювали над проектом китайського пошуковика Sogou.com і агентства Сіньхуа.

Міміка, зовнішність і манера розмови провідного – все в ньому максимально нагадує людини. Якщо поглянути на нього, не знаючи, що насправді він – робот, можна справді подумати, що це реальний чоловік. Завдяки надсучасному штучного інтелекту робот здатний вдосконалювати свої навички. Навчається він у своїх живих колег.

Віртуальний ведучий-робот світу був представлений в рамках Всесвітньої конференції з управління Інтернетом, яка пройшла в китайському місті Учжэн.

В мережу надійшов ролик з виступом ведучого. Його схожість з реальним людиною навіть трохи лякає.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що штучний інтелект навчився передбачати слабоумство

Читайте також: штучний інтелект почав війну з Ісламським державою

Як повідомлялося: у Японії відкрився зоопарк нового покоління