Творець коміксів Marvel Стен Лі встиг придумати нового героя перед своєю смертю. Про це його дочка Джей Сі розповіла TMZ.

Вона повідомила, що разом з батьком працювала над новим супер-героєм, якого назвали Людина-бруд (Dirt Man). Його надздібності і роль в сюжеті вона розкривати поки не стала, але пообіцяла, що продовжить роботу над ним і він зможе з'явитися на екранах.

Раніше ми повідомляли, що в Лос-Анджелесі помер 95-річний творець культових коміксів і засновник кіновсесвіту Marvel Стен Лі.

Стен Лі провів останні години в медичному центрі Седарс-Сінай, куди його доставили з дому на "швидкій". В останній рік у Лі виникали проблеми зі здоров'ям, зазначає TMZ. У нього був напад пневмонії і труднощі із зором.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Зірки шоу-бізу світової величини навперебій постять знімки з ним, залишаючи теплі коментарі на адресу покійного.

Наприклад, Джош Бролін, що зіграв у фільмах Marvel Таноса ("Месники. Війна нескінченності") і Кейбл ("Дедпулу 2"), Райан Рейнольдс, відомий по ролі в "Дэдпул" і багато інших. Фанати записали красномовний ролик, на якому згадали всі яскраві моменти з участю Стівена.

"Марвел" навчив нас життєвим урокам. "Марвел" змусив нас плакати в невідповідні моменти. "Марвел" показав нам, що таке дружба. "Марвел" показав нам, що егоїзм може вирішити долю людини. "Марвел" нам показав реальні якості людини ", - пишуть в коментарях.

Стен Лі
Стен Лі

Стен Лі – видатний американський письменник, актор, продюсер, телеведучий, сценарист, редактор і творець безлічі персонажів коміксів, колишній президент і голова ради директорів видавництва Marvel Comics, він створив Людину-павука, Халка, Доктора Стрендж, Фантастичну четвірку, Залізну людину, Шибайголову, Тора, Людей Ікс і багатьох інших вигаданих персонажів.

Напомним любителям "полунички" подарували нову версію Венома.

Як повідомляв "Знай.uа", автор коміксів "Зоряні війни" повідомив, що його звільнив Marvel за непристойні пости в Twitter.

"Знай.uа" писав, Х'ю Джекман страшно постарів.