Сумісність знаків зодіаку поширюється на багато сфер життя, в тому числі і на відносини мами і дитини.

Мама Овен

В контактах з дітьми мама Овен сповна проявляє свої лідерські якості. Вона любить керувати, організовувати дозвілля малюка на свій розсуд, не терпить непокори. Мамі Овну найлегше жити у злагоді з дитиною, що народилася під знаком Повітря: Близнюками, Терезами, Водолієм. З вогненних знаків хороша сумісність зі Стрільцями.

Мама Телець

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жінка-Телець – це практично зразок материнства. Вона схильна присвячувати дітям майже весь свій час, цікавиться їх проблемами, надає всебічну підтримку. Але при цьому вона вимоглива. Навіть такій зразковій мамі важко знаходити взаєморозуміння з дітьми, народженими під знаком Вогню: вона як би намагається погасити енергію маленьких Львів, Стрільців. Нелегко впоратися і з Близнюками.

Мама Близнюки

Жінка-Близнюк вважає за краще вибудовувати з дітьми дружні відносини. Але й у такої легкої, товариської людину, як мама-Близнюк бувають труднощі взаєморозуміння з маленькими Рибами, Скорпіонами, Дівами. Найкращі відносини складаються з представниками повітряної стихії: Близнюками, Терезами, Водоліями.

Мама Рак

У жінки-Рака надзвичайно розвинений материнський інстинкт. Зв'язок дітей з мамою Раком часто триває протягом усього життя. Вона може підібрати ключик до серця малюка практично будь-якого знака. Прикрим винятком стають діти, народжені під знаками Овна, Близнюків, Стрільця.

Мама Лев

Жінка-Левиця відрізняється владним і твердим характером. Іноді це виражається в придушенні індивідуальності дитини. Мама Левиця хоче бачити свого малюка самимумним, талановитим, красивим ... Найбільш вдало поєднуються характери мами Льва і діток Близнюків, Водоліїв, Дев, Овнів. Найважче їй жити із Рибами, Скорпіонами, Козерогами.

Мама Діва

До виховання дітей мама Діва підходить з надзвичайною відповідальністю і педантичністю, але з мінімальними емоціями. У неї не виходить знайти контакт з дітьми, які відрізняються підвищеною емоційністю: з Близнюками, Терезами, Водоліями, Рибами. Зате їй вдається знайти відгук у грунтовних представників стихії Землі: у маленьких Дев, Тельців, Козерогів.

Мама Ваги

Жінка-Терези ніжна і турботлива мати. Мама цього сузір'я стає малюкові другом, порадником і навіть психологом. Для мами, народженої під сузір'ям Терезів, міцними горішками можуть стати дітки Тельці, Козероги, Раки.

Мама Скорпіон

Матері цього знака досить вимогливі, авторитарні, жорсткі в питаннях виховання. Вони дуже проникливі і добре відчувають своїх дітей. Особливу терплячість мамі-Скорпіону слід проявляти щодо "вогненних" дітей: Львів, Овнів, Стрільців.

Мама Стрілець

З мамою Стрільцем діти відчувають себе дуже комфортно: вона уважно вислухає дитячі проблеми, дасть корисну пораду, придумає безліч захоплюючих занять, цікавих ігор. У мами-Стрільця ідеальна сумісність з малюками вогненних і повітряних знаків: Овнами, Левами, Стрільцями, Близнюками, Терезами, Водоліями.

Мама Козеріг

Жінки-Козероги дотримуються строгих правил у вихованні дітей. З такою мамою діти виростають працьовитими, відповідальними, але їм не вистачає душевного тепла і емоційних вражень. Хороша сумісність у мами Козерога і дітей, що народилися під сузір'ями Тельця, Діви, Козерога.

Мама Водолій

Жінка-Водолій не захоплюється надлишковою опікою над своїми дітьми. Вона з дитинства бачить в дитині особистість, і намагається розкрити її індивідуальність. З такою мамою найбільш комфортно почувають себе маленькі Водолії, Рибки, Близнюки, Терези, Скорпіони, Раки.

Мама Риби

Жінка, яка народилася під знаком Риб, стає для дітей подругою і довіреною особою. Енергія таких малюків не сумісна з водяною енергією мами: Овни, Леви, Стрільці. Особливо тісні емоційні стосунки пов'язують маму Рибу і маленьких Рибок, Раків, Скорпіонів.

Нагадаємо, ці знаки Зодіаку володіють унікальним розумом і винахідливістю.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", 10 законів Всесвіту, які ніхто не в змозі ігнорувати.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що названо 5 кращих жіночих імен.