Вікторія Сото – американська вчителька, яка обожнювала свою роботу. В один із зовсім звичайних, на перший погляд, робочих днів за секунду все перетворилося на справжнє пекло. Колишній учень з психічними відхиленнями різко увірвався в школу і почав вбивати всіх підряд.

Вчителька злякалася, але зрозуміла, що у такій ситуації ні в якому разі не можна панікувати. Вікторія сховала учнів у шафі. Вона сказала, щоб вони вели себе дуже тихо і ні в якому разі не виходили, поки все не закінчиться. Коли юний терорист по імені Адам Ленза увірвався в клас з жагою вбивати, вчителька повідомила йому, що уроку зараз немає, і учні знаходяться в спортзалі.

Атмосфера натиснула на кількох дітей, і вони в напрузі вибігли з шафи. Міс Сото спробувала відвернути вбивцю, прикривши собою дітей. На жаль, це не подіяло. Хлопець люто тричі вистрілив їй в обличчя і пішов. В той жахливий день разом з Вікторією загинуло двадцять дітей і шестеро вчителів. Завдяки міс Сото вижило шестеро учнів. На щастя, горе і трагедія обійшло шість сімей – їм не довелося ховати своїх улюблених дітей.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Можна з упевненістю сказати, що Вікторія працювала за покликанням. Вона не тільки навчала дітей. Вона пожертвувала заради них життям. Їй було всього 27 років, коли вона загинула.

Портал "Знай.uа" вже розповідав про 99-річній жінку, яка пошила 840 комплектів одягу для африканських дітей

Читайте також: як підвищити успішність дитини в школі

Нагадаємо: хлопець щодня фотографує, як помирає його кохана