Холлі Ворланд з Австралії щодня поповнює свій Instagram-аккаунт новим фото. Дівчині не хочеться популярності, таким чином вона намагається відстояти своє право на евтаназію, продемонструвавши те, як вона повільно вмирає. Про це передає Clutch.

Страшна хвороба

Діагноз "поясно-кінцівна м'язова дистрофія" (ПКМД) поставили дівчині у 11 років, але до 25 років вона прожила без усіляких проблем. Холлі встигла закінчити університет і попрацювати викладачем, вона готувалася до захисту кандидатської з нейробіології.

На жаль, в 2016 її життя буквально перекинулася з ніг на голову. Вранці Холлі стала відчувати нудоту і сильний біль у м'язах, поступово вона ставала паралізованою.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Мій діагноз передбачає поступове послаблення всіх м'язів, починаючи від підборіддя, через що я змушена постійно перебувати у ліжку". — пояснює дівчина.

Коли Холлі впритул наблизилася до розуміння того, що її чекає у подальшому тільки життя із страшною хворобою, вона прийняла рішення завести аккаунт в соцмережі. У цьому їй допомагає її хлопець — Люк, професійний фотограф.

"Це Люк: мій фотограф, партнер, опікун, тато кошеняти, і всебічно неймовірний чоловік. Він ніколи не покидає мене, незалежно від мого психічного або фізичного стану. Я переконана, що якийсь філантроп виплачує йому мільйони, щоб Люк зробив мої останні роки найщасливішими"

Мені доведеться підсісти на наркотики

З кожним днем Холлі відчуває, як сили все більше покидають її. Її лікар каже, що їй потрібно збільшити кількість обезболюючих препаратів - по суті наркотиків. Інакше вона буде відчувати страшний біль.

Зараз дівчина проводить весь час у ліжку і хоче спокійно піти з цього світу. Її зупиняє те, що в Австралії відсутнє право людини на добровільну евтаназію.

Нагадаємо, у доминиканскому селі дівчата в 12 років перетворюються на хлопчиків, генетики розкрили таємниці унікального феномена.

Раніше Знай.ua повідомляв, що 101-річна жінка народила здорову дитину після поїздки до Туреччини.

Також Знай.ua писав, через важке захворювання дівчина не може нормально ходити.