Еротичний гороскоп на 18 листопада ОВЕН

18 листопада зірки радять Овнам придбати білизну і в цей же вечір оновити її з допомогою партнера. Результатом буде відчуття еротичного задоволення.

Еротичний гороскоп на 18 листопада ТЕЛЕЦЬ

В цей день ваш партнер придумає в ліжку щось особливе. Однак без вашої підтримки здійснити задумане йому буде непросто. Тому будьте поруч.

Еротичний гороскоп на 18 листопада БЛИЗНЮКИ

18 листопада зірки пророкують, що у Близнюків намічається адюльтер – то ви зраджувати станете, то вам. Втім, не варто відразу все звалювати на вашого бой-френда.

Еротичний гороскоп на 18 листопада РАК

У цей день ваші відносини будуть романтичними, світлими і радісними. Настільки, що вам буде все одно, які саме ласки в яких позах мають місце бути між вами.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Еротичний гороскоп на 18 листопада ЛЕВ

18 листопада вам насниться еротичний сон. Це спонукає вас на небувалих подвигів. Не опирайтеся цьому бажанню, направте його в правильному напрямку.

Еротичний гороскоп на 18 листопада ДІВА

В цей день Дівам варто зайнятися коханням за рецептом родичів, наприклад, прабабусі. Щось здасться вам наївним, проте це виявиться екзотичною пригодою.

Еротичний гороскоп на 18 листопада ТЕРЕЗИ

18 листопада вашому партнеру доведеться пожертвувати особистим часом для того, щоб встигнути доставити вам як можна більше задоволення в сексі, не отримуючи нічого натомість.

Еротичний гороскоп на 18 листопада СКОРПІОН

В цей день Скорпіони пристрасно сумують за спекотними обіймами. Однак де знайти підходящу любовну половинку для вечора? Доведеться знову фантазувати на самоті…

Еротичний гороскоп на 18 листопада СТРІЛЕЦЬ

В цей день Стрільцям захочеться тиші, спокою і самоти. Тому, з інтимними пропозиціями та пікантними питаннями до вас краще не приставати.

Еротичний гороскоп на 18 листопада КОЗЕРІГ

18 листопада Козероги захочуть зробити щось зовсім не властиве для них. Це бажання не несе нічого поганого, а, навпаки, може урізноманітнити сексуальне життя.

Еротичний гороскоп на 18 листопада ВОДОЛІЙ

Секс похапцем не найкращий варіант для цього дня. Якщо після важкого трудового дня вже немає сил на тривалу прелюдію, то краще дійте за принципом «все або нічого».

Еротичний гороскоп на 18 листопада РИБИ

В цей день вам варто влаштувати партнеру бенкет для тіла. Нехай секс для нього буде ввечері воістину ідеальним. Для вас не складе труднощів виконати кілька його еротичних примх.