В акаунті офіційної дівчини російского репера Тіматі Анастасії Решетової в соцмережі з'явився пост, в якому модель розповідає, про своїх найкращих друзів.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, зірка розповіла, що"найкращі друзі дівчат - це діаманти", проте їх краще отримувати у подарунок.

Відомо, що в одному з московський ювелірних магазинів дівчина вибирала діамантові прикраси для своїх подруг та близьких. У мережі відразу ж запідозрили чи по кишені їй такі покупки, адже останнім часом Решетова займається побудлової відносин з Тіматі, а не власною кар'єрою.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Звідки ж Решетова бере гроші на дорогі діаманти? Можливо, громадськість багато чого не знає про реальні заробітки моделі, але не виключено, що Решетова дарує подругам діаманти на гроші свого коханого.

Відомо, що Тіматі є одним з найбагатших виконавців на сцені Східної Європи. Вже доволі давно він перетворився зі звичайного репера у цілого продюсера та створив разом з друзями власну музичну імперію.

В цьому випадку, Решетова, як дуже щедра і великодушна утриманка, хоче максимально використовувати своє вигідне становище не тільки для себе, але для своєї родини і друзів, і намагається побільше урвати хоч діамантами, хоч дорогими подарунками. Невідомо, скільки ще Решетова пощастить зустрітися з Тіматі, адже на її місце поруч з багатим кавалером претендують сотні і тисячі хитрих красунь.

Разом з тим варто відзначити, що відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році завоювала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверте фото з пляжу.

Так, на знімку Анастасія Решетова позує лежачи на піску в спокусливій позі. Вона вигнула спину так, що здається, що її попа підпирає хмари на небі вдалині. На дівчині білий роздільний купальник, її волосся розпущене, вона не дивиться в камеру.

Анастасія підписала фото одним словом: "Чужа". А її численні шанувальники почали коментувати знімок і засипати дівчину лайками. Так, менш ніж за добу знімок зібрав майже 100 тисяч позначок "подобається" і кілька сотень коментарів.

"Настя, Ви ж розумна дівчина, не пишіть ці у.о цитати дворових "винце-топ-тян", "Як мені подобається ця історія! "Собаки гавкають, караван іде". Всі навкруги поливають брудом, пліткують, бажають розлучитися, а вони все разом та разом, так і не світять особистим життям", "Красива", "Гаряча дівчина", "Я захоплююся цією красою", "Тіматі її лежачи фоткає?", "Той незручний момент, коли дізналася, що Настя 96 року народження", "Скелет на відпочинку", "Нереально красива", - пишуть фоловери у коментарях до фотографії.

Нагадаємо, наречена Тіматі ледве втиснула пружні груди у вузьке плаття, хлопці заздрять реперу.

Як повідомляв "Знай.ua", подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.

Також "Знай.ua" писав, що Собчак і Решетова влаштували пологову дуель.

Анастасія Решетова наділу хіджаб і заспівала з Тіматі дуетом в Грозному