22-річна російська модель Анастасія Решетова в черговий раз вражає громадськість своїми витівками. Цього разу не тільки хейтеры, але і фанати звинуватили зірку у відсутності смаку і стилю. Все тому, що знаменитість нарядила на вручення премії GQ "Людина року" повністю прозоре плаття і світила на камери своїми сідницями.

Відповідні знімки опублікував в Instagram хлопець Решетової, відомий російський виконавець, Тіматі.

Голі сідниці моделі не на жарт розлютили інтернет-користувачів. Прихильники вважають, що Тіматі варто було б краще одягатися свою наречену і не демонструвати на публіці всі принади дівчини.

"Невже фінанси не дозволили одягнути свою дівчину, сам одягнений з голочки, а бідна дівчинка в вуаль закуталась" "Розпусниця року! Якось непристойно на церемонії в такому вигляді з'являтися" "Дівчина могла б одягатися пристойніше і елегантніше. Ось Шишкова завжди одягається зі смаком" "Настя, вибачте, але ви як дешевка з голими сідницями" писали фанати Тіматі

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

Нагадаємо, що відомий російський репер Тіматі, товариш Путіна, здивував шанувальників новими спільними фотографіями з Анастасією Решетовой. Незважаючи на існуючу думку про те, що зірки обожнюють публічність, багато знаменитостей заперечують це. Про це стало відомо завдяки знімкам з Instagram.

Так, вони люблять грати на сцені, виконувати свої пісні на концертах - займатися улюбленою справою. Але зовсім не в захваті від необхідності виставляти напоказ особисте життя і дозволяти людям обговорювати і критикувати її. Тіматі виразно відноситься до другої категорії.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", наречену знаменитого російського репера Тіматі, який називає себе улюбленим виконавцем президента РФ Володимира Путіна, запідозрили у зраді.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що мережі з'явився кліп Тіматі на трек "35", випущений на честь дня народження репера. У день свого 35-річчя він презентував відео, в якому знявся разом з чотирирічною донькою Алісою.