Свіжа добірка мемів на сьогоднішній день дозволить вам залишатися в курсі останніх топових жартів і весело провести цей ранок. Смійтеся над мемами від Знай.uа самі і показуйте друзям.

Кролик з сердечком

В мережі стає популярним мем з кроликом, який пропонує речі або послуги, але потім висуває умови, при яких віддасть все.

Кролик з питанням "Хочеш?" не новий. Раніше у своїх лапах він тримав плакат, який зазвичай висловлював думку щодо резонансних подій. Потім він зник з соцмереж, але в листопаді 2018 року знову повернувся.

Зараз намальований кролик пропонує користувачеві те, що йому потрібно, але просить виконати його умови.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Спочатку його малювали тільки з серцем.

"Хочеш це? - Спочатку розкажи мені, яку музику ти слухаєш?"

Згодом користувачі вирішили, що сердечко можна замінити на будь-який інший емоджи. Так кролик почав пропонувати їжу, спортивні ігри або прикраси.

"Похід у кінотеатр: Хочеш це? - 12 євро".

"Хочеш це? - Вибач, це наше".

"Хочеш це? - Тобі цього не можна. Це харам"

"Хочеш це? - Тоді дбай про планету!"

Безвиз в шоубіз

У мережі з'явився telegram-канал з мемами про український шоу-бізнес. Саме локальність мемів робить їх особливо смішними, адже головні герої це - Винник і його вовчиці або нещодавно забутий Віктор Павлік.