Дитяча творчість завжди відрізняється оригінальністю і незвичністю. Малюки сприймають світ по-особливому – не так, як дорослі. Їх малюнки вражають.

У Москві розташований центр естетичного виховання дітей під назвою Мусейон. Він функціонує при Державному музеї образотворчих мистецтв імені Олександра Сергійовича Пушкіна.

Тут проводять різноманітні заняття з дітками. Часто викладачі видають їм цікаві творчі завдання. Під час одного з уроків, які діти відвідують з батьками, вчителька дала дітям домашнє завдання: намалювати на аркуші паперу повчальний сюжет. Ніякої конкретики не було – учні могли зобразити практично що завгодно.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На наступному занятті керівниця сімейної групи отримала 15 унікальних малюнків. Її вразили всіх, але один з них просто вразив її – на ньому був зображений павук. Один з учнів зробив повчальний сюжет "паучительным".

Він виглядає дуже незвично:

Побачити таке не очікував ніхто.

Раніше портал "Знай.иа" писав: як розпізнати, що вас пес має суперздатності

Читайте також: улюблений мультик Король Лев повертається

Нагадаємо: як карають школярів в європейських країнах