Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина прилягла зверху на квадроциклі і млосно дивиться в камеру. Треба сказати, що позу вона вибрала дуже спокусливу. А пікантності цьому кадру додає те, що дівчина позує в чорному купальнику-бікіні. На обличчі дівчини яскравий макіяж, а волосся зібране зверху на голові.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло.

"Ліндсі, ти прекрасна", "Це ваш кращий знімок", "Сподіваюся, що ви в доброму гуморі", "Дуже гаряча, красива фотографія", "Виглядаєш дуже гарно", "Бомба, сподіваюся, що ви добре себе почуваєте", "Як ви так чудово виглядаєте? З того, що я бачу, у вас немає недоліків", "Дуже красиво!", "Дуже подобається колір вашого волосся", "Ти така гарна! Ти заслуговуєш найкращого", "Чорт візьми, це тіло чудове", - пишуть захоплені шанувальники Ліндсі в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що модель Playboy з восьмим розміром не стрималася і зайнялася улюбленою справою прямо в пральні. В цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина стоїть десь у пральні на тлі пральних машинок і фотографує себе в дзеркало, але не на смартфон, а на фотоапарат. На знімку Ліндсі стоїть у сірих трусиках і відвертому топі, який підкреслює значний бюст моделі.

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.