У Великобританії поліцейський спробував зловити втікача цуценя чау-чау. Той злякався і вкусив його. Правоохоронці відвезли Бангла в притулок, вони хотіли позбавити його волі на 9 місяців.

Таке поводження обурило захисників тварин. Тисячі жителів країни підписали петицію, щоб захистити маленького чотиримісячного цуценя. Вони відповіли шквалом обурення на таке рішення влади і заявили, що це занадто жорстоко. Правоохоронцям довелося здатися під таким натиском. Вони відпустили собаку на свободу.

якби не реакція небайдужих людей і не їхні протести, все могло б закінчитися погано і для Бангла, і для його господарів. Проти них збиралися порушити справу згідно із законом про небезпечних собак.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

На щастя, все обійшлося, і Бангл вже на волі. Господарі і жителі країни ради, що з ним все добре.

Раніше портал "Знай.uа" писав про головного лондонського мишолова, якому поліцейський прийшов на допомогу

Читайте також: у світі тварин знайдені двійники знаменитостей

Нагадаємо: чоловік "найняв" видр, щоб зробити пропозицію своїй коханій