28-річний житель Великобританії Джордан Дойл нарешті зважився зробити пропозицію руки і серця своїй коханій. Оскільки Мері (обраниця чоловіка) дуже любить видр, він вирішив зробити особливий для них момент незабутнім. Хлопець зробив пропозицію своїй дівчині в Сінгапурі і видри йому допомогли. Про це повідомляє ВВС.

Так Дойл і його кохана Мері Лістер мандрівники по світу. Вони зв'язалися з фотографом Бернардом Сіа, який часто відстежує видр і фотографує їх, щоб він допоміг їм побачити звірів під час їх візиту до Сінгапур.

У вівторок, 20 листопада, вони зустрілися з фотографом і його місцевими колегами, які повели їх до одного з міських водойм.

Там пара на деякий час відійшла від групи, і тоді Дойл і вирішив запропонувати дівчині руку і серце.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Я не перший день носив обручку з собою. Мері дуже любить видр, і я подумав, що це саме час для того, щоб зробити пропозицію", – зазначив він.

Бернард, який зізнався, що до цього йому фотографувати подібні моменти не доводилося.

Коли фотограф попросив закоханих попозувати для знімка, видри вилізли з води і підійшли до пари. Дойл розповів, що тварини знаходилися поряд з ними близько трьох хвилин і ретельно їх обнюхували. Особливо наречену.

"Ми не встигли зняти цей момент, тому я попросив його стати на коліно і зізнатися ще раз. І раптом з'явилися видри", - розповідає фотограф.

За словами Бернарда, він дуже здивувався поведінки видр. Він зазначив, що зазвичай ці тварини уникають людей і не проводять з ними стільки часу.

Сам же наречений зазначив, що така допомога від милих тварин була для пари додатковим приємним сюрпризом.

"Я цього не планував, і вийшло дуже по-особливому", - зазначив хлопець.

Зазначимо, ці видри відносяться до групи, яку називають "Бишан 10" - це одне з декількох сімейств видр, які живуть у межах Сінгапуру.

Про них згадували в новинах, знімали документальні фільми і присвячували їм групи в соцмережах.

This is just otterly crazy love❤️! Even I cannot believe this😍! A UK couple contacts me to see otters in Singapore. ...

Geplaatst door Bernard Photojournals op Maandag 19 november 2018

Нагадаємо, винахідлива і відчайдушна мешканка Нью-Йорка на ім'я Рей давно і безуспішно мріє вийти заміж. Щоб залучити потенційних женихів американка придумала оригінальний спосіб – одягнути весільну сукню і все робити в ній.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хлопець зробив своїй дівчині пропозицію. Вона сказала "так", але навідріз відмовилася фотографуватися без манікюру. Довелося шукати "дублера".

Також "Знай.uа" писав, про найбільш оригінальні весільні сукні зірок, ці образи запам'яталися не тільки самим нареченим, але і їх фанатам.